Gerekli ve Önemli Bir Adım

31 Mart yerel seçimleri, ilçe ve beldelerde yoğun bir şekilde Ak Parti'ye yönelik aday aday başvurularıyla devam ediyor.

Gerekli ve Önemli Bir Adım
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Akçakiraz, Yazıkonak, Yurtbaşı, Üçocak, Beyhan, Bükardı belde belediye başkanları için çok sayıda müracaat var.

Her biri değerli, donanımlı, oy potansiyeli olan bu isimler, kazandıkları takdirde beldelerini en güzel şekilde yönetecek bir dirayete de sahipler.

Aday adayı yoğunluğunun Ak Parti’de fazla olması, başka bir ifadeyle oy potansiyeli olan isimlerin Ak Parti’den aday adayı olmaları elbette parti yetkilileri adına memnuniyet verici bir olay. Ancak bu isimlerden sadece bir isim aday gösterileceği için diğerlerinin nasıl bir refleks vereceği, partiye küsüp farklı bir atraksiyona girip girmeyeceği merak konusu.

Ak Parti’yi sadece siyasi bir parti olarak görmeyip Erdoğan’ı mazlumların umudu, doğruların yürekli savunucusu  olarak gören ve bu partinin ülkeye birçok önemli hizmetleri  getirdiğini bilen tüm aday adaylarının, kendileri aday gösterilmezse bile aday gösterilen adayın etrafında kenetlenip partiye çalışması noktasında duruş göstermeleri gerekir.

Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, tecrübeli bir teşkilatçı ve il başkanı olarak, partilerinden belde belediye başkanı olarak müracaat eden tüm aday adaylarıyla görüşerek ve onların hem sürece katkıları hem de aday açıklanmasından sonraki süreci değerlendirdiği toplantıları önemli ve gerekli görüyoruz.

Yarınlarda  farklı seslerin çıkmaması, değişik yönelimlerin olmaması adına ve her adaya dava bilinci ve şuurunu hatırlatma anlamında da bu toplantılar önemli ve ilçeler bazında da devam etmeli.