GERÇEK BİR BAŞARI HİKAYESİ!..

Elaziz Belediyespor deplasmanda Kızılcabölükspor ile berabere kalarak ligi 5. basamakta tamamladı ve play-offa adını yazdırdı

GERÇEK BİR BAŞARI HİKAYESİ!..
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 3. Lig 3. Grup’un 34. Haftası’nda Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elaziz Belediyespor deplasmanda Kızılcabölükspor ile karşı karşıya geldi. 5 Mayıs Cumartesi günü saat 15.30’da Denizli Atatürk Stadyumu’nda oynanan maça temsilcimiz; Ogün, Kadir, Onur, İsmail, Volkan Çekiç, Abdullah, Muhammed, Fahri, Volkan Serim, Okan ve Muhammet Ali onbiriyle çıktı.

Orta alan mücadelesi şeklinde başlayan maçta sessizliği 33. Dakikada Ali Helvacı bozdu ve takımını 1-0 öne geçirdi. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skorunu tayin etti.

İkinci yarıda Elaziz Belediyespor gol bulabilmek için tüm varını yoğunu sahaya döktü. Temsilcimiz uzun çabalarının meyvesini 82’de kaptanı Volkan Serim’le buldu ve skora denge geldi. Kalan bölümde başka gol olmayınca mücadele 1-1’lik eşitlikle tamamlandı. Bu sonucun ardından temsilcimiz TFF 3. Lig 3. Grup’ta puanını 52 yaptı ve en yakın takipçisi Büyükçekmece Tepecikspor’un önünde 5. basamakta adını play-offa yazdırdı.

 

MAÇ SONU BÜYÜK SEVİNÇ

Maç sonu teknik heyet, yönetim ve futbolcular büyük sevinç yaşarken play-offa yükselmenin coşkusunu doyasıya yaşadılar. Temsilcimizin play-off taki rakibi ise ligi 2. Basamakta tamamlayan Tarsus İdman Yurdu oldu. Kırmızı – Lacivertli ekibimiz ilk maçı 11 Mayıs’ta evinde, ikinci maçı ise 15 Mayıs’ta deplasmanda oynayacak.

 

BAŞARININ SIRRI AİLE OLMAK

Sezona oldukça kötü bir giriş yapan ve 9. hafta sonunda Hacı Arif Turgut’u göndererek takımın başına deneyimli çalıştırıcı Alaattin Tutaş’ı getiren Kırmızı – Lacivertli ekibimiz, o tarihten sonra çıtayı yukarıya kaldırmayı başardı. Takımın başına geldiği ilk günden itibaren hedefi play-off olarak belirleyen Tutaş, takım içinde huzursuzluk çıkaran isimlere neşter vurdu ve resmen takıma aile ortamı yakalattı. Kader maçları olarak nitelendirilen tüm müsabakalardan puan çıkarmayı başaran takımımız, kirli hakem hatalarıyla kaybettiği Cizrespor maçından sonra da inancını kaybetmeyerek Düzyurtspor sahasında mağlup edip, Kızılcabölükspor ile deplasmanda berabere kaldı ve 5. sırada play-offa adını yazdırdı.

 

PROGRAM AÇIKLANDI

TFF 2 ve 3. Lig'de oynanan karşılaşmalar sonucunda gruplarında 2, 3, 4 ve 5. sırayı alan takımlar Play-Off oynamaya hak kazandı. Lig statülerine göre ilk maçlar gruplarında 4 ve 5. sırada yer alan takımların sahasında oynanacak.

TFF 2. Lig'de müsabakalar 10, 14, 18 ve 22 Mayıs tarihlerinde, TFF 3. Lig'de ise 11 ve 15 Mayıs tarihlerinde oynanacak. Final tarihleri ve final merkezleri ise daha sonra ilan edilecek. Elaziz Belediyespor’un Tarsus İdman Yurdu ile oynayacağı Play-Off ilk maçı 11 Mayıs Cuma günü saat 16.00’da Elazığ Atatürk Stadyumu’nda oynanacak.

Rövanş karşılaşması ise 15 Mayıs Salı günü saat 19.00’da Tarsus İlçe Stadı’nda oynanacak.