Fırat Üniversitesi Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalı 5 Yıl Süreyle Akredite Edildi

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalı, Türkiye Çocuk Cerrahisi Uzmanlık Yeterlik Kurulu tarafından 'Kurumsal Eşyetkilendirme (Akreditasyon) Belgesi' almaya hak kazanarak Türkiye'nin ulusal akredite edilen dördüncü kliniği oldu.

Fırat Üniversitesi Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalı 5 Yıl Süreyle Akredite Edildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Her alanda sağlamış başarılarla adından sıkça söz ettiren Fırat Üniversitesi, ulusal ve uluslararası standartlarda verdiği eğitimleri belgelendirmeye devam ediyor.

Birçok fakültesi ve bölümü akredite olarak uluslararası kalitede eğitim verdiğini ispatlayan Fırat Üniversitesi bir akredite belgesi daha almaya hak kazandı.

Çocuk Cerrahisi Uzmanlık Yeterlik Kurulu tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalı (Tıpta) Çocuk Cerrahisi Uzmanlık Eğitimi programı ile ilgili koşulları sağlayarak 5 (Beş) yıl süreyle geçerli olan “Çocuk Cerrahisi Uzmanlık Eğitimi Kurumsal Yeterlilik Belgesi” aldı.

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalı; uzmanlık eğitiminin ulusal standartlarında olduğunu kanıtlamış oldu.