Festivalin Misafir Odası

Deprem ve pandemi döneminde ara verilen geçtiğimiz yıl da bazı sanatçıların konserlerinin iptal edilmesinin gölgesinde kalan Salçalı Köfte ve Gastronomi Festivalinin bu yıl beşincisi yapıldı.

Festivalin Misafir Odası
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Özellikle gençlerin favorisi olan salçalı köfteyle birlikte şehrin mutfak zenginliklerinin de tanıtılıp teşhir ve satışının yapıldığı etkinlik, bir çok kesimden takdir gördü.

Festivali yoğun ve özellikli kılan en önemli unsur şüphesiz konserler… Ülkenin saygın ve şöhretli sanatçıların şarkılarına koşan hemşerilerimiz, festivalde kurulan stantlara da uğrayıp hem karınlarını doyuruyor hem de ev için alışveriş yapıyorlar.

Bu festivalde öyle bir stant var ki sanki etkinliğin misafir odası. Sosyal ve yardımsever yönü, güler yüzlü kişiliği, üyelerine olan sevgisi ve bağlılığı ile son yıllarda ilimizde adından en çok söz ettiren Kahveciler ve Kıraathaneciler Oda Başkanı Ferhat Evsen, festivalin de en renkli siması olmayı başardı.

Festivalin Misafir Odası

Kiraladığı stantta gelen her misafirine kumda yapılmış ilimizin, yeterince tanıtamadığımız için  ne yazık ki hala değerini sağlık açısından  önemini kavratamadığımız Çedene Kahvemizi ücretsiz ikram ediyor.

Başkan Evsen, çedene kahvesinin hammaddesi olan menengiç tohumlarını da stantta teşhir ederek misafirlerin  çedene kahvesinin neden yapıldığına dair meraklarını da gidermeyi ihmal etmemiş.

Bizce bu festivalin en samimi en gayretli  fakat maddi hiç beklentisi olmadan hizmet eden oda başkanı Ferhat Evsen oldu. Teşekkür ve alkışlarımız senin o doğallığın ve samimiyetin için…