Fatih Erbakan Farkı

Kılıçdaroğlu'nun başörtüsünün yasayla serbest bırakılması için kanun teklifinde bulunmasına muhalefetten en akılcı ve tutarlı değerlendirme Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'dan geldi.

Fatih Erbakan Farkı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kılıçdaroğlu’nun başörtüsünün yasayla  serbest bırakılması için kanun teklifinde bulunmasına muhalefetten en akılcı ve tutarlı değerlendirme Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’dan geldi.

Erbakan konu ile ilgili yaptığı paylaşımlarda şu görüşleri dile getirdi.

“Başörtüsüne özgürlüğün yasalar ile hatta anayasa ile teminat altına alınması son derece önemlidir. Uzun yıllar boyunca başörtüsü karşıtlığı yapan, yasağın devam etmesi için Anayasa Mahkemesi’ne başvurmaktan bile çekinmeyen CHP’nin, tam da 2023 seçimleri öncesinde böyle bir adım atması manidardır. Kamuoyu haklı olarak CHP’nin samimiyetini sorgulamaktadır.  Samimiyet sınavındaki CHP, LGBT ve İstanbul Sözleşmesi yandaşlığına da son verecek midir?”

Merhum Necmettin Erbakan’ın oğlu olmak, olaylara Erbakanca ve değerler üzerinden bakmak böyle bir şey olsa gerek. Bu konuda özellikle milli görüşün kendi tekellerinde olduğunda ısrar eden Saadet Partisi’nin Kılıçdaroğlu güzellemelerine en güzel cevabı Fatih Erbakan vermiş oldu. 

YRP; hem duruşu, hem söylemleri hem de siyasete getirdiği seviye ile ilkeli bir parti. Açıklamaları ve görüşleri, hissi ve öznel olmaktan öte objektif, bilimsel ve nesnel yargılarla kamuoyu önüne çıkıyor. Ak Partinin yanlışını da ortaya koyuyor, millet ittifakının açmaz ve savrulmalarına da dikkat çekiyor.

Yeni dönemde yıldızı parlayan belki de tek parti YRP. Dip dalga ile geliyor, alternatif sunuyor ve her şeyden önemlisi de seviyeyi hiç düşürmüyor. 

Heyecan, coşku ve samimiyet olan tek parti de şimdilik Yeniden Refah Partisi olarak görülüyor. YRP; seçimlerin sürpriz partisi olursa şaşırmamak gerekir.