Farkınızı Görün

Günümüz iletişim çağı. İletişimi sadece teknolojinin sunduğu imkânları kullanarak çevremizle diyaloğa geçmek olarak sınırlandırmak çok doğru değil.

Farkınızı Görün
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İletişimi, her bir ferdin başta sosyal ilişkiler olmak üzere meslek hayatında başarının anahtarı gibi görmek ve bu donanıma ulaşmak için kendisinin yetiştirmek olarak tarif etmek daha doğru olsa gerek.

Günümüzde kamu kurumları yanında özel kuruluşların en çok tercih ettikleri personel, iletişimi güçlü, ikna etme yeteneği yüksek ve Türkçeyi çok fasih bir şekilde kullanma yeteneği ve diksiyonuna sahip olan personel.

Bu sebeple son yıllarda kişisel gelişim seminer ve kursları, sektörel  anlamda da önemli bir konuma yükselmiş durumda.

İlimizde zaman zaman benzer kurs ve seminerler düzenlense de işin uzmanı ve tecrübesiyle bu alanda duayen kabul edilen isimlerden bu tür eğitim almak elbette bir ayrıcalık.

Bu ayrıcalığı yaşamak adına; Diksiyon, Beden Dili ve Etkili İletişim alanında uzman bir isim olan eski TRT spikeri Zafer Kiraz, iki gün süreyle Elazığ’da eğitim verecek.

Zafer Kiraz’dan bu eğitimi alarak sertifika elde edecek gençlerimiz, hem iletişim becerilerini artıracak hem de herhangi bir iş başvurusunda avantaj yakalamış olacaklar. 

Şahsen ben de takip edip eksikliklerimi gidermeyi düşündüğüm bu eğitimler, 22 – 23 Ekim 2022 tarihleri arasında Elazığ Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Bu tür fırsatlar kolay kolay gelmez insanın ayağına. Değerlendirmek ve faydalanmak adına her yaştan ama özellikle gençlerimize tavsiyemiz odur ki bu eğitimi takip edin ve sonra farkınızı görün…