Evliyaoğlu: 'Azim ve Kararlılıkla Kutlu Yolda Yürüyoruz'

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Aday Adayı Haydar Evliyaoğlu, seçim gezileri kapsamında Elazığ'da etkili yayın yapan basın kuruluşlarından Hakimiyet Gazetesini ziyaret etti.

Evliyaoğlu: 'Azim ve Kararlılıkla Kutlu Yolda Yürüyoruz'

Başkan aday adayı Haydar Evliyaoğlu, ziyarette Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Toprak ve gazete personeli ile görüşerek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Ziyarette seçim çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Evliyaoğlu, memleket sevdası ile çıktıkları kutlu yolda güçlü ve emin adımlarla ilerlediklerini kaydetti.

Evliyaoğlu açıklamasında: "Memleket sevdası ile çıktığımız bu yolda şehrimize ve halkımıza hakkaniyet ile yaklaşarak sorunların çözümü noktasında üzerimize düşen görevi yorulmadan yılmadan sıkılmadan yapacağımıza tüm kalbimiz ile inanıyoruz.
Kapı kapı gezerek sorunları dinliyor yapılan hizmetleri yerinde değerlendirip her zaman daha iyisini yapmak için  projelerimizi şekillendiriyoruz. Vatandaşlarımızdan aldığımız geri bildirimler ve bize güven noktasında kurdukları cümleler bizi gururlandırmanın ötesinde çıktığımız bu kutlu yolda motivasyonumuzu en üst seviyede tutarak azim ve kararlılıkla yürümeye devam etmemizi sağlamaktadır." ifadelerini kullandı.