Evet, İşimiz Var

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem ülkeye tarihi bir yıkım yaşattı.

Evet, İşimiz Var
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şimdiden ölü sayısının 9 bine dayandığı felakette enkaz altındakilere sağ ulaşılması için büyük bir çalışma var.
Ancak hangi aklın, hangi duygunun ya da hangi marazlı ruh halinin bir yansımasıdır bilinmez bazı sosyal medya kullanıcıları halkımızı yanlış bilgilendirmekle kalmıyor, provakatif paylaşımlarıyla yapılan çalışmaları itibarsızlaştırmaya ve yaşanan acılar üzerinden siyasi propaganda yapmaktan geri kalmıyorlar.
Devletimiz de çok doğru bir iş yaparak bu tür paylaşımlarla halkı yanlış bilgilendiren ve dezenformasyon yapan  kişileri tespit ederek gerekli işlemleri yapıyor.
Büyük emek harcanan sahada çalışmalar devam ederken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sorumlu ve duyarlı siyaset yapmak yerine bu felaketin ortasında siyasi ikbali için yapmadığını bırakmıyor.
Devlet kurumlarının çalışmalarını CHP belediyeleri yapmış gibi gösteren Kılıçdaroğlu, bir taraftan da provokasyonlara ve dezenformasyon yapan sosyal medya kullanıcılarına sahip çıkmakla kalmadı, depremden sonra yaptıkları paylaşımlarla depremzedelerin yaşadığı acıları hiçe sayarak nefret ve dezenformasyon yayıp gözaltına alınan kullanıcıların derhal serbest bırakılmasını istedi ve "Ya hepimizi tutuklayın ya da geceden beri tutukladığınız gençleri, gazetecileri serbest bırakın. Çok işimiz var." dedi.
Kılıçdaroğlu’nun talebi çok yanlış ve gereksiz. Dünyanın hiçbir yerinde hiçbir devlet, böylesi dezenformasyonlara kayıtsız kalmaz  ve gereğini yapar. Böylesine geniş bir coğrafyada yaşanan depremden dolayı zaman zaman oluşan lokal aksaklıkları tüm sahada yaşanıyormuş gibi sunmak ve halkı tahrik etmek her yerde suçtur ve gereği yapılır.
Kendileri depremzedelere yönelik en küçük bir destek bile vermediği halde bilgisayar başında provokatörlük yapanların yaptıkları ihanet elbette karşılıksız kalmaz, kalmamalı.
Ancak Kılıçdaroğlu’nun bir cümlesine bizler de katılıyoruz. Evet, sizlerin olmasa da bizim işimiz var. Hem de çok işimiz var.