ETSO'nun Ankara Çıkarması

Geçtiğimiz ay seçimlerini yapan ETSO Ankara'ya çıkarma yaptı.

ETSO'nun Ankara Çıkarması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Meclis Başkanı Sedat Karataş, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve Üst Kurul Delegelerinden oluşan heyet ile TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti.

İdris Alan, geçmiş dönem ETSO başkanlığında önemli bir başarı hikâyesi yazarak ilimizi teşvikte 6. Bölgeye alınmasını sağlamış,  girişimciliği, şehri adına herhangi bir hizmeti talep etmede  özgüveni olan  majör bir yönetici olarak dikkat çekiyor.

ETSO Başkanı Alan’ın TOBB ziyareti ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile görüşmesiyle birlikte ikinci dönem başarı hikâyesinin de sağlam temelleri atılmış oldu. 

Başkan Alan’ın TOBB ziyareti için “güzel müjdeler aldık, bu bizi mutlu etti” ifadelerini kullanması da gösteriyor ki önümüzdeki süreç Elazığ ekonomisi ve sanayisi için bir atılım ve hamle dönemi olacak.

ETSO Başkanı İdris Alan’ın ilimizde;  siyasiler, yöneticiler, iş insanları ile gerçekleştirdiği eş güdüm ve birlikte hareket ederek sorunları çözme gayreti ile birlikte TOBB nezdinde kuracağı iyi ilişkiler ve üstleneceği rollerle de ilimize yönelik hizmetlerini katlayarak artıracak ve kazanan Elazığ olacak.