ETSO'da Olağanüstü Günler

Elazığ Ticaret Odası'nın dört yılda bir yapılan seçimlerinin 13 Kasım 2022 Pazar günü yapılması kararlaştırıldı.

ETSO'da Olağanüstü Günler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu tarihte yapılacak seçimlere mevcut ETSO  Başkanı Asilhan Arslan’ın katılmayacağı da kesinleşti. Sağlık sorunları sebebiyle yeniden aday olmayacak Asilhan Arslan’ın İstanbul’da devam eden tetkiklerinin ardından ilimize hafta sonu geleceği ve ekibini toplayarak aday belirleme konusunda istişare yapacağı öğrenildi.

Mevcut yönetimin aday belirleme toplantısından yeni bir ismin çıkıp çıkmayacağı ya da yönetimin bir isim üzerinde ısrar edip etmeyeceği hafta sonu yapılacak toplantı sonrası belli olacak.

Asilhan Arslan, geçtiğimiz gün yaptığı lansman toplantısında  görseller eşliğinde sunduğu gibi önemli hizmetleri hayata geçirdi. ETSO’nun rutin çalışmalarına özellikle inovasyon  ve eğitim toplantılarını ekleyerek, şehir ekonomisinde bir canlılık oluşturmasını başardı. Bu başarı rakamlara da her ay yansıdı ve şehrin ihracatı her ay daha da büyüyerek önemli bir noktaya geldi.

Asilhan Arslan’ı en çok yoran ve sonuçları itibarıyla da üzen konu maden kaynaklarını ilimiz iş insanları ve hemşerilerimizin aldıkları hisselerden oluşan bir girişim gurubu tarafından işletilmesiydi.

Bu konuya çok emek verdi, efor sarf etti, yurt içi ve yurt dışında bilgilendirme ve destek programlarına katıldı. Samimiyetle  başlayan bu inanmışlık ve adanmışlık, birlikte hareket ettiği anahtar firmanın, son dakikada çekilme kararıyla hem şehir için hem de Asilhan Arslan için bir hayal kırıklığı ve yıkım olmuşturmuştu 

Yasal süreç devam etse de hem şehir adına hem de Asilhan Arslan adına çok da değeri ve önemi kalmadı. 

Sağlık, huzur ve mutluluk tüm makam ve mevkilerin üzerinde. Kaldı ki o makamdan kaynaklı mücadeleniz, gayretiniz ve samimiyetiniz karşılık bulmamış,  sizi yormuş, tüketmiş ve üzmüşse en iyiyi bu ortamlardan uzak durmak ve sağlığınızı muhafaza etmek.

Asilhan Arslan’ın seçimlere girmeyecek olması, haziran ayında düzenlediği basın toplantısı ile adaylığını açıklayan ancak bir yıldan beri de sahada ciddi olarak çalışma yapan İdris Alan’ın tek aday olması sonucunu doğurabilir. Ancak mevcut yönetimden bir isim aday olmasa bile eski ETSO Başkanı Ali Şekerdağ’ın da aday olması söz konusu.

ETSO seçimleri elbette önemli ama dört yıl boyunca bu şehre samimiyetle hizmet eden, deprem ve sonraki süreçte halkın duygu ve beklentilerini dile getiren, kendisinden kimsenin incinmediği Asilhan Arslan Başkanın sağlığı da önemli. Rabbim kendine şifa, sağlık, huzur ve mutluluk versin.