Erdoğan Gerçekten Yalnız

MHP'li Belediye Meclis üyelerinin teklifiyle ve muhtemelen de diğer partilere mensup meclis üyelerinin de ittifakla verdikleri oylarla Elazığ Belediye Meclisi'nde çok önemli ve güzel bir karar alınıyor.

Erdoğan Gerçekten Yalnız
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP’li Belediye Meclis üyelerinin teklifiyle ve muhtemelen de diğer partilere mensup meclis üyelerinin de ittifakla verdikleri oylarla Elazığ Belediye Meclisi’nde çok önemli ve güzel bir karar alınıyor.

Alınan karar ve onun sonucu olan güzel adımı ise Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları kamuoyuna  “Dr. Devlet Bahçeli Hatıra Ormanı” kurulması amacıyla iş birliği protokolü imzalandığını açıklıyor.

Düzenlenen imza protokolüne MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, Orman Bölge Müdürü Salih Çetiner, MHP il yönetim kurulu üyeleri ve Orman Bölge Müdürlüğü personelleri katılıyor.

Konu çevre olunca, ağaç olunca ve orman olunca bu güzel davranışı kutlamamak ve alkışlamamak mümkün değil. Söz konusu hatıra ormanına ilk ağaç dikimi törenine bizler de katılacak ve yedi adet fidan dikip üzerlerine gazetemizin etiketini asacağız.

Bu düşünceyi gündeme getiren ve böylesi bir ormanın oluşmasında öncülük eden MHP’li Belediye Meclis Üyeleri ve MHP İl Başkanı Semih Işıkver’e teşekkür ediyoruz. Ancak bu haber bize neden bu şehirde Recep Tayyip Erdoğan adını taşıyan hiç bir yapı, tesis, bina, bulvar ya da farklı mekânlara verilmiş bir isim yok sorusunu çağrıştırdı.

MHP’li meclis üyelerinin Genel Başkanlarına olan sevgisi, vefası ve bağlılığı neden Ak Partili meclis üyelerinde kendini göstermedi. Ya da 20 yıl boyunda şehrin her metrekaresinde eseri ve izi olan Recep Tayyip Erdoğan’ın isminin bir esere verilmesi neden kimsenin aklına gelmedi?  Belli ki Ak Partili meclis üyelerinin yapacak daha ciddi ve önemli işleri vardı ki buna fırsat ve zaman bulamadılar.  Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasi rüzgarıyla milletvekili, belediye başkanı, il ve belediye meclis üyesi olan, iktidarın nimetlerinden ziyadesiyle faydalanan bir  Ak Partili  neden bunu gündemine almadı, kendine dert etmedi?

Sık sık yazıyoruz ya “Erdoğan yalnız” diye. Gerçekten de Erdoğan yalnız, hem de yapayalnız. Umarız yılların ihmaline ve umarsızlığına uğramış bu önemli eksiklik, yeni ve önemli prestij projelerinden biriyle giderilir. Bunun onuru ve şerefi de bu projeleri hayata geçiren yöneticinin olur.