Erdem 'Malatya ve tüm basın camiamızın başı sağolsun'

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman'ın vefat haberini almanın derin üzüntüsü içerisinde olduğunu aktaran Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti (FHGC) Başkanı Semih Erdem, 'Malatya ve tüm basın camiamızın başı sağolsun' dedi

Erdem 'Malatya ve tüm basın camiamızın başı sağolsun'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Malatya Gazeteciler Cemiyeti’nin başkanlığını 30 yıldır sürdüren,1986 yılından 2013 yılına kadar yayın hayatını sürdüren Hamle Gazetesi’nin sahibi ve Yeni Malatya Gazetesi’nin de ortaklarından Haydar Karaduman hayatını kaybetti.

Bir süredir mücadele ettiği hastalığı nedeniyle hayatını kaybeden Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman’ın vefat haberini alan FHGC Başkanı Semih Erdem başsağlığı mesajı yayımladı.

Başkan Semih Erdem, mesajında "Değerli büyüğüm, birlikte aynı dönem komşu şehirlerde sahada çalıştığımız dostum Haydar Karaduman'ın ebedi hayata intikal ettiğini haberini aldık. Başta ailesi olmak üzere Malatya ve tüm basın camiamızın başı sağolsun. Üzüntüm büyük. Kendisi ile 80'li yıllarda tanışmış ve dostluk kurmuştum. Mesleğe gerçekten emek veren ve tüm medya çalışanlarının hakkını korumaya gayret eden Haydar ağabeyin mekanı cennet olsun. İnanıyorum ki ne Malatya basını ne de bizler seni hiç unutmayacağız" dedi.