Erbakan'ı Dinlemek Lazım

Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhur İttifakının cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici,  geçtiğimiz haftalarda TOKİ tarafından anahtar teslimi yapılan ve yeni konutların temel atma törenine katılma amacıyla ilimizde gelerek halkımızla buluşmuşlardı.

Erbakan'ı Dinlemek Lazım
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhur ittifakının diğer bir üyesi olan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ise 5 Mayıs Cuma günü illimize gelerek miting yapacak.
Cuma günü saat 17’de eski adı Ahmet Aytar, yeni adıyla Cumhuriyet Meydanında yapılacak mitingle birlikte cumhur ittifakının genel başkanları ilimizi ziyaret etmiş olacaklar.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan,  siyasette ilkeleriyle birlikte var olan  duruşu ve siyasetten beklentilerini birkaç milletvekilliğine  değişmeyen onurlu bir siyasetin adı oldu.

Hükümete sunduğu,  ülkemizin ekonomik alanda düze çıkması, tarımsal üretimin ciddiyetle ele  alınması ve ailenin korunmasına yönelik öneri paketleriyle Ak partililerin de takdirini kazanmış, onların duygularına tercüman olmuştu.

Cuma günü Erbakan’ı dinlemek ve onun vatanseverliğine bir kez daha şahit olmak isteriz. Dileriz ve bekleriz ki bizim dinlediğimiz gibi değil, 14 Mayıs seçimlerinden sonra Ak Parti hükümeti de Fatih Erbakan’ı çağırsın ve en az 6 saat çözüm önerilerini dinlesin. 

Tespitlerini ve önerilerini ciddiyetle ele alsın  hatta tarım politikalarını bu partiye emanet etsin. 21 yıldan beri en başarısız olunan Tarım Bakanlığını Erbakan’ın partisine emanet edilmesi sadece ülkemizi değil Ak Partiyi de kurtaracaktır. Bekliyoruz.