Erbakan, Elazığ'a geliyor...

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, 5 Mayıs'ta Elazığ'a gelecek.

Erbakan, Elazığ'a geliyor...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, seçim çalışmaları kapsamında Elazığ'a gelecek.

5 Mayıs Cuma günü Elazığ'a gelecek olan Erbakan, bir miting düzenleyecek.

Düzenlenecek olan miting, Cumhuriyet Meydanı'nda saat 17.00'de başlayacak.

FATİH ERBAKAN ELAZIĞ’A GELİYOR

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, partisinin düzenleyeceği açık hava toplantısı için Elazığ’a geliyor.

14 Mayıs seçimlerine cumhur ittifakı üyesi olarak kendi logosu ve adaylarıyla giren Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan il gezilerine devam ediyor.

14 Mayıs seçimlerimde; cumhurbaşkanlığında cumhur ittifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı desteleyecek olan Yeniden Refah Partisi, milletvekili seçimlerine ise tüm ülkede olduğu gibi ilimizde de logosu ve kendi adayları ile giriyor.

Cumhur İttifakı üyesi olmasından dolayı baraj sorunu olmayan Yeniden Refah Partisi’nin birçok ilde milletvekili çıkarması bekleniyor.

ERBAKAN 5 MAYIS CUMA GÜNÜ ELAZIĞ’DA

Partisinin birçok ilde düzenlediği mitinglere katılan ve coşkulu kalabalıklara hitap eden Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, bu kapsamda 5 Mayıs Cuma günü Elazığ’da açık hava toplantısı gerçekleştirecek.

5 Mayıs Cuma günü eski adı Ahmet Aytar olan Cumhuriyet Meydanında saat 17’de halka hitap edecek olan Fatih Erbakan’ın mitingine yoğun bir katılım olması bekleniyor.

ATEŞ: “PARTİMİZ HERGÜN GÜÇ KAZANIYOR

Partilerinin vatandaşlar tarafından büyük bir ilgiyle takip edildiğini ve her gün güç kazanmaya devam ettiğini ifade eden Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş, milletvekili adaylarına olan yoğun ilgi ve teveccühlerin bunun en somut yansıması olduğunu dile getirdi.

Genel Başkan Fatih Erbakan’ın hünkâr mahfili olarak gördüğü Elazığ’da miting yapmasının kendileri için de büyük bir onur ve guru olduğunu ifade eder Yenden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş, tüm Elâzığları mitinge davet etti.