Erbakan Haksız mı?

Cumhur İttifakı üyesi olmasına rağmen Ak Parti'ye sunduğu öneri listeleriyle halkın duygularına tercüman olan ve Cuma günü ilimizde bir miting gerçekleştirecek olan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, bakanlıklarla ilgili de önemli bir tespitte bulundu.

Erbakan Haksız mı?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Üç bakanlığın dış güçlerin vesayeti altında olduğunu ifade eden Cumhur İttifakı ortağı Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "İnşallah Tarım Bakanlığımızı Bill Gates Vakfı'ndan, Sağlık Bakanlığımızı Dünya Sağlık Örgütü'nden, Milli Eğitim Bakanlığımızı Amerikan Fulbridge Komisyonu'ndan kurtaracağız" dedi ve çok önemli bir konuya dikkat çekti.

Ülkemizin özellikle pandemi döneminden sonra yaşadığı problemleri ve Ukrayna’dan buğday ithal etmek gibi bir zorunluluk içine düştüysek Erbakan’ın bu uyarılarını dikkate almamız gerekiyor.

Özellikle tarım ve hayvancılık gibi son yıllarda stratejik konuma yükselen soğan, patates ve et fiyatları sebebiyle seçim kaybedilme noktasına gelinen bu konunun, özellikle ele alınması ve olası Cumhur İttifakı iktidarında bu bakanlığın, YRP’ye havale edilmesi bekleniyor.

Halkımız, 21 yıl içerisinde atanan Tarım Bakanlarının hiç birinin gerçekleştiremediği başarıyı Fatih Erbakan kadrosunun çözeceğine inanıyor.