Elaziz Belediyespor kritik virajda!

Kırmızı – Lacivertli ekibimiz, Pazar günü Çorum Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak

Elaziz Belediyespor kritik virajda!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 3. Lig 3. Grup’un 13. Haftası’nda Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elaziz Belediyespor, Çorum Belediyespor’un konuğu olacak.

Zorlu maçın son çalışmasını bugün Çorum Belediyespor Tesisleri’nde gerçekleştirecek olan temsilcimiz, kampa girip maç saatini beklemeye başlayacak. Kırmızı – Lacivertliler’de bu maç öncesi Ekrem Aydemir haricinde eksik ya da cezalı futbolcu bulunmuyor. Geçen hafta Payasspor’u yenerek 6 maçlık galibiyet hasretine nokta koyan Alaattin Tutaş’ın talebeleri, Çorum’dan da puan ya da puanlarla dönmenin hesabını yapıyor.

HAKEM ORDU’DAN

Merkez Hakem Kurulu, TFF 3. Lig 3. Grup’ta 13. Hafta hakemleri atadı. TFF Resmi Web Sitesi’nden yapılan açıklamaya göre Pazar günü saat 13.30’da Dr. Turhan Kılıççıoğlu Stadı’nda oynanacak olan Çorum Bld. – Elaziz Bld. karşılaşmasını Ordu Bölgesi C Klasman Hakemi Adem Cinek yönetecek. Müsabakanın yardımcı hakemliklerini Erzincan Bölgesi’nden Aydın Şengül ile Amasya Bölgesi’nden Servet Bozkurt yapacak. Karşılaşmada 4. hakemlik görevini ise Ordu Bölgesi’nden Tolga Elikcioğlu yapacak.

Pazar günü saat 13.30’da başlayacak olan Çorum Bld. – Elaziz Bld. maçına Dr. Turhan Kılıççıoğlu Stadı ev sahipliği yapacak. Karşılaşmayı Çorum Belediyespor taraftarları cezası nedeniyle izleyemeyecekler.