Elazığspor için ünlülerin kenetlenme çağrısı

TFF 3. Lig'de play-off maçlarına hazırlanan Elazığspor için Elazığlı sanatçılar destek mesajları paylaşıyor

Elazığspor için ünlülerin kenetlenme çağrısı

Elazığspor, TFF 3. Lig play-off 3. Tur maçlarına hazırlanırken, Elazığlı ünlü sanatçılar da yayımladıkları mesajlarla camiaya desteklerini iletiyor. Burak Bulut, Ali Sürmeli, Fatih Kısaparmak, Erhan Ufak’ın ardından Bülent Serttaş da şampiyonluk yolunda yayınladığı mesajla desteğini açıkladı. Oğluyla birlikte Bordo-Beyaz tezahüratı yapan Serttaş, “Bu cennet vatanın kültür şehri memleketim Elazığ’ım, Elazığspor’um çıktığın bu kutlu yolda başarılar diliyorum, şampiyonluklar diliyorum. 2. Lig şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyorum. Beraberiz” ifadelerini kullandı.

İLK PAYLAŞIM BURAK BULUT’TAN
Elazığspor sosyal medya hesabından ilk paylaşımı yapan son dönemin en hit sanatçısı Burak Bulut, “Memleketim Elazığ, Sevgili Gakgoşlar! Elazığsporumuz’a 2. Lig yolunda bende başarılar dilerim. Şimdi kenetlenme zamanı” dedi.

ALİ SÜRMELİ: “ELAZIĞSPORUMUZ 2. LİG YOLUNDA”
Kurtlar Vadisi dizindeki rolüne atıfta bulunan usta oyuncu Ali Sürmeli ise mesajında; “Şimdi de diyorum ki ben para sevmim, insan sevim. Şehrimizin değeri Elazığsporumuz 2. Lig yolunda. Elazığspor’un hak ettiği yerlere dönmesi için gelin kenetlenelim. Allah’a emanet olun. Öpim hepizi” diye konuştu.

FATİH KISAPARMAK: “AİLECEK DESTEKLİYORUZ”
Elazığspor sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda türkü baba Fatih Kısaparmak, “1967’de kurulan güzide kulübümüz Elazığsporumuz tarihinde birçok başarıya imza attı. Artık bu yeni ve güzel stadımızda 2.Lig’e onu takip eden yıllarda da tekrar Süper Lig’e ulaşmayı hepimiz çok istiyoruz. Şimdi kenetlenme zamanı, Bordo-Beyazımızı bu yolda başarıya giden, zafere giden bu yolda ailecek ve yürekten destekliyoruz. ” ifadelerini kullandı.

ERHAN UFAK: “KENETLENME ZAMANI”
Kurtlar Vadisi’ndeki Güllü rolüyle hafızalara kazınan Erhan Ufuk ise, “Elazığsporumuz’a başarılar diliyorum. Haydi Gakgoşlar artık kenetlenme zamanı. Ne zamanı Elazığsporumuz’a sahip çıkma zamanı” ifadelerini kullandı.