Elazığspor için Elazığ Ayakta

Zorlu, sıkıntılı ve ağır badireli yollardan geçerek şehir olarak yüzümüzü  ağartan Bordo-Beyazlı temsilcimiz Çimentaş Elazığspor'un 25 Mayıs Cumartesi günü 52 Orduspor ile yapacağı şampiyonluk maçı öncesi şehirde büyük bir heyecan yaşanıyor.

Elazığspor için Elazığ Ayakta
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlimizden İstanbul’daki maçı izlemeye gitmek için binlerce taraftarımız hazırlık yaparken, İstanbul ve çevre illerde ikamet eden hemşerilerimiz de tüm planlarını cumartesi günkü maça göre ayarlamaya başladılar.

Taraftarlarımız bu heyecanı yaşarken il yöneticilerimiz de boş durmuyor. Sezonun başından beri Elazığspor’dan desteğini esirgemeyen, iç ve dış maçlarda takımı  yalnız bırakmayan Elazığ Belediye  Başkanı Şahin Şerifoğulları  İstanbul için otobüs tahsisi yanında maçı Elazığ’da izleyecek hemşerilerimiz için de Cumhuriyet meydanına dev ekran kurulacağı müjdesini verdi.

Bununla birlikte her fırsatta şehrin sorunlarına sahip çıkan ve çözüm noktasında önemli roller üstlenen Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, yine kendine yakışanı yaptı ve İstanbul’daki maça taraftarları götürüp getirmek için iki otobüs tahsis etti. 

Takımın zorlu dönemlerinde de maddi desteğini esirgemeyen İdris Başkan, bir kez daha farkını gösterdi ve hem otobüs tahsis etti hem de İstanbul’da bulunan iş insanları ve hemşerilerimizi maça davet etti.

Elazığ OSB Başkanı Suat Öztürk de İstanbul’daki maça iki adet otobüs tahsis ederek iş insanlarının Elazığspor ve şehre olan vefalarını ortaya koydu.

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Yunus Bal’da  Bordo-Beyazlı temsilcimiz Çimentaş Elazığspor’un 25 Mayıs Cumartesi günü 52 Orduspor ile yapacağı şampiyonluk maçı için Elazığspor taraftarlarına destek olmak amacıyla otobüs tahsis ettiklerini duyurdu. 

İki gün içinde bu sayının artacağı ve daha birçok kurum ile iş insanının otobüs tahsis ederek bu başarının elde edilmesine katkı vermelerini bekliyoruz.