Elazığspor - Arnavutköy Bld.

Profesyonel liglere tutunabilme adına kümede kalma savaşına devam eden Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, 32. hafta maçında play-off mücadelesi veren Arnavutköy Bld. Gençlikspor'la karşı karşıya gelecek

Elazığspor - Arnavutköy Bld.
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
55 yıllık tarihinde 29 yıl sonra düştüğü 3. Lig’de kümede kalma savaşına devam eden Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, 32. Hafta maçında Arnavutköy Bld. Gençlikspor’la karşılaşacak.
Temsilcimizde sakatlıkları nedeniyle Yüksel Kayaalp ve Emre Akgün forma giyemeyecekler. Tedavi sürecinde olan Muhammet Ensar Çavuşoğlu ve Yusuf Ensar Poyrazlı’nın ise son durumları maç saatinde netlik kazanacak. Cumartesi günü yapacağı tek çalışma Arnavutköy Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamlayacak olan Bordo-Beyazlılar, kendi tesislerinde kampa girerek maç saatini beklemeye koyulacak.
24 Nisan Pazar günü saat 15.00’te Doğukent Stadı’nda oynanacak maçı İzmir Bölgesi’nden C Klasman Hakemi Erdem Demirtaş yönetecek. Hakem Demirtaş'ın yardımcılıklarını Kahramanmaraş Bölgesi'nden C Klasman Yardımcı Hakemi Yunus Yıldız ile Antalya Bölgesi’nden C Klasman Yardımcı Hakemi Mustafa Güçer yapacak. Müsabakanın 4. hakemi ise Niğde Bölgese Lig Hakemi Kemal Savaş olacak. Bordo-Beyazlı ekibimiz 30 puanla 16. sırada bulunurken, Arnavutköy Bld. Gençlikspor 56 puanla 3. durumda.