Elazığlılar Şubat Ayına Dikkat!

Bakanlık kiracı ev sahibi ayırt etmeden şartı taşıyan ailelere destek ödemesi yapmaya hız kesmeden devam ediyor. Her ay hak sahibi vatandaşların adına yatırılan destek ödemesi ile ilgili detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz...

Elazığlılar Şubat Ayına Dikkat!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik sunulan, maddi destek ödemeleri ile ilgili açıklama yaparak, kamuoyuna duyurdu. Peki Aile Bakanlığı tarafından sunulan Doğalgaz Tüketim Desteği ne kadar oldu? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sunulan hangi destek ödemesine zam geldi.

Sosyal destek ödemeleri Şubat ayında zamlı yatacak!
Ocak ayı son günlerinde Bakan Mahinur Özdemir Göktaş tarafından yapılan açıklamalardan elde edilen bilgilere göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahibi vatandaşlara ihtiyaç duydukları alanlarda maddi destek olmaya devam ettiği bilgisi yer alırken, memur maaşlarına uygulanan zam sonrasında sosyal destek ödemeleri de yüzde 50’ye varan oranlarda artış geldiği bilgisi verildi.

Bu durumda da, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, tarafından sunulan sosyal destek ödemelerinin bazıları zamlı bir şekilde hak sahibi vatandaşların hesaplarına Şubat ayı itibariyle zamlı bir şekilde aktarılacak

Göktaş’tan destek ödemeleri ile ilgili açıklama geldi!
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik sunulan, maddi destek ödemeleri ile ilgili yapmış olduğu açıklamasında, Ocak ayında 383 bin haneye toplam 304 milyon 500 bin TL doğalgaz desteği verildiğine dikkat çekerek, maaş zamları sonrasında senelik 1500 TL ile 3 bin 500 TL aralığına yükseldiğini dile getirdi.

Şubat ayı ortalarında ise yaşlı ve engelli maaşı, aile destek paketi, evde bakım maaşı ve SED ödemeleri de zamlı şekilde hak sahiplerinin ödeneceği yönünde açıklama geldi.


Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sunulan Doğalgaz desteğinden yararlanmak isteyen kişilerin, öncelikle, doğalgaz alt yapısı olan konutlarda ikamet etmesi ve aynı zamanda da evinde mesken türü doğalgaz aboneliği olması gerekmektedir.

Aile Bakanlığı tarafından sunulan destekleri için talep edilen şartları Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı resmi internet sitesi üzerinden öğrenebilirsiniz.