Elazığlılar Son Gün Demedi!

Bu yıl 4.sü düzenlenen kitap fuarına Elazığlılar yoğun ilgisi fuara katılan yayınevlerini son derece mutlu etti.

Elazığlılar Son Gün Demedi!

Ahmet Tevfik Ozan fuar ve kongre merkezinde bu yıl 4.sü düzenlenen kitap fuarında ilgi bir hayli çoktu. Elazığlı vatandaşlar fuara 9 gün boyunca akın ederken yayınevleri kitap fuarına olan yoğun ilgiden son derece mutlu olduklarını dile getirdiler.

ART ARDA 8. FUARIM EN İYİSİ ELAZIĞ’DI

Elazığlılar Son Gün Demedi!

Satışlardan ve Elazığ halkının katılımı nedeniyle fuardan son derece mutlu ayrılacaklarını dile getiren Uğur Böceği Yayınlarından Bilal  Mutlu “ İstanbul’dan fuara katıldık. 50 gündür evime hiç gitmedim. Bu üst üste katıldığım 8. Kitap fuarı  en iyisi Elazığ’dı diyebilirim. Satışlarımız genel anlamda iyiydi. Vatandaşımızın katılım oranı bizi son derece mutlu etti.  Tek olumsuz tarafı hafta içine de kalabalığı yayabilseydik daha güzel olurdu” dedi.

Elazığlı yazarlarımızdan Hacı Ormanoğlu ise “ Yorucu bir 9 günü geride bıraktık. Katılım çok güzeldi. Fuar organizasyonunda bir sıkıntı yaşamadık. Emeği geçen herkesi kutluyorum” diye konuştu.

Elazığlılar Son Gün Demedi!Elazığlılar Son Gün Demedi!

FUARIN KAPANIŞ SAATİ ERKEN OLMALIYDI

Torun yayınlardan Muharrem  bey  fuar organizasyonun eksiksiz olmasından dolayı  memnuniyetini dile  getirirken “ her şey düşünülmüştü. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Benim şikayet ettiğim tek konusu ise fuarın akşam 9’da kapanması oldu.  Mental olarak bizi yordu. Normalde fuarlar akşam 7 ya da 8’de kapanır ki ertesi güne çalışanlar daha dinç bir şekilde hazırlıklı olsunlar.  Bunu da telafi ettik. Önümüzdeki yıllar bunu göz önüne alırlarsa  düzenleyenler daha mutlu oluruz.

Elazığlılar Son Gün Demedi!

ELAZIĞLI OKURLARIN KAT EDECEĞİ ÇOK MESAFE VAR

Elazığ’da istenilen düzeyde kitap okuyucu seviyesinde olmadığını ifade eden Muharrem bey “ Genel anlamda kitaba verilen parayı boşa verilmiş bir para görülüyor.  Bugün 2 kişi dışarıda yemek yeseniz minmum 400 lira paranız gidiyor. Ben burada Kürk Mantolu Madonna’nın İngilizce versiyonunu 50 liraya satıyorum. Çok diyenler oldu. Bu da okuma alışkanlığının az olmasından kaynaklanıyor.  Alışkanlık kazandıkça bunun zaman içerisinde  telafi edileceğini düşünüyorum” diyerek sözlerini tamamladı.