Elazığlılar! Sayılı Günler Kaldı, Hazır Mısınız?

Yüzbinlerce vatandaşın zengin olma hayali kurduğu Milli piyango yılbaşı özel çekilişine sayılı günler kalırken vatandaşlar pahalı olmasına rağmen milli piyango biletine yoğun ilgi gösteriyor.

Elazığlılar! Sayılı Günler Kaldı, Hazır Mısınız?

Milli Piyango’nun tarihinin en büyük ikramiyesini dağıtmasına  günler kaldı. 1 kişinin  400 milyon TL  kazanacağı büyük ikramiyenin kendisine çıkma hayali kuran vatandaşlar milli piyango bayilerinin yolunu tuttu.

16 yıldır Elazığ’da seyyar bayi olarak milli piyango ve kazı kazan kartı sattığını ifade eden Şahin Yükrük “ Yılbaşına henüz bir hafta var. Biletlerimin çoğunu sattım. Hayat şartları pahalı vatandaşlar zengin olmanın hayalini sattığımız biletlerle kuruyor. Milli piyango biletleri fakirin umudur. Tam bileti 400 liraya satıyorum.  Bileti pahalı bulanda oluyor  ama ertesi gün aynı kişi gelip yine satın alıyor” diye kaydetti.

Elazığlılar! Sayılı Günler Kaldı, Hazır Mısınız?

VATANDAŞLAR ALDIKLARI BİLETİ UYGULAMA ÜZERİNDEN KONTROL ETTİRSİN 

Yükrük “Bazı vatandaşlarımız da eskisi gibi biletin arkasında kaşe arıyor. Bu yıl karekod uygulamasına geçildi. Kaşe biletin ardında yok diye sahte bilet endişesiyle almak istemeyen var. Onlara aldıkları bileti uygulamada sahte olup olmadığını kontrol etmelerini öneriyorum” diye aktardı.

Elazığlılar! Sayılı Günler Kaldı, Hazır Mısınız?

ELAZIĞ’DA SEYYAR BAYİ OLARAK TEK KALDIM 

Birçok meslektaşının işi bıraktığını söyleyen Yükrük “Eskiden bulunduğum nokta birçok meslektaşımla yan yana durur ve herkes yevmiyesini çıkartırdı.  Bilet kâr paylarının düşmesi nedeniyle   bir çok meslektaşım kimisi emekli oldu  kimi de farklı bir işe yönelerek seyyar bayiliği bıraktı. Bugün görüyorsunuz sadece Gazi Caddesi girişinde ben tek satış yapıyorum. Bende kahveye gitmektense buraya gelip satış yapmaya çalışıyorum” ifadelerini kullandı.