Elazığlı Vatandaşlar Vizyon Proje Hakkında Ne Düşünüyor?

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın mega projeleri arasında yer alan Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezini Hakimiyet TV olarak Elazığlılara sorduk.  

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Elazığlı Vatandaşlar Vizyon Proje Hakkında Ne Düşünüyor?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ'ın uzun yıllardır en büyük ihtiyaçlarından biri Fuar ve Kongre merkezi olarak dikkat çekiyordu. Bu konuda seçim zamanı söz veren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, kısa bir süre içerisinde bu sözünü yerine getirerek vizyon bir projeyle hem bugünü hem de şehrin uzun yıllar ihtiyacını karşılayacak bir fuar ve kongre merkezini şehrimize kazandırdı. Proje hem şehir merkezine yakınlığı hem de otopark sorunu olmayışıyla ve bugüne kadar yapılan birçok etkinlikle Elazığlı vatandaşların ilgisini ve takdirini kazanmayı başardı.

İşte Elazığlı vatandaşların Fuar ve Kongre Merkezi hakkındaki görüşleri:

"EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Nikahına denk geldiğimiz gelin ve damat: “Elazığ’ımız için güzel bir çalışma olmuş. Gerçekten hepimizin rahatlığı, sağlığı ve güvenliği için tasarlanmış bir mekan. Yetkililerimize teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyoruz. Başta başkanımız olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ederiz” dedi.

"ELAZIĞ'A YAKIŞAN BİR PROJE OLMUŞ"

Ahmet Yılmaz isimli vatandaş: “Biz bu civarda oturuyoruz, buranın" daha önceki halini de çok iyi bilen vatandaşlardanız. Kızımın hayır işi için ilk defa buraya geldim. Hakikaten çok güzel. Daha önce Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı atıl alanlardan oluşan bir araziydi. Yüzyılımıza yakışan, Elazığ’ımıza yakışan, Şerifoğulları başkana yakışan ebedi bir eser. Bu çalışmadan memnun ve mutluyuz. İnşallah bu eserler ve yatırımların devamı olur" şeklinde konuştu.

"PROJEYİ ÇOK BEĞENDİM"

Elazığ’a misafir olarak gelen bir vatandaşımızda: “Ben Ankara’da yaşıyorum, misafir olarak geldik. Görünüşe göre deprem sonrası Elazığ’a değerler katılmış ve güzelleşmiş. Çocukluğumuz buralarda geçti, ben buranın lahana tarlası olduğunu hatırlarım. Şimdi baktığımız zaman Elazığ çok güzel bir yer olmaya başlamış. Özellikle bu nikah kıyılan ve Kültür Park taraflarını şahsım adına çok beğendim” şeklinde yorumlarda bulundu.

"ÇOK BEĞENDİK"

Elazığlı amcamız ve eşi ise: “Burayı çok beğendim çok güzel bir çalışma olmuş. Çok memnunum, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

"ÇALIŞMALARDAN MEMNUNUZ"

Teyzemizde: “Burası çok iyi olmuş, Rabbim hep böyle iyi hizmetler nasip etsin. Bu çalışmadan tabi ki de çok memnunuz” dedi. 

"GÜLER YÜZLÜ HİZMET ALIYORUZ"

Nikah günü alamayan gelen çiftimiz: “Çok güzel bir mekan olmuş, geniş ve ferah şekilde tasarlanmış. Personel arkadaşlardan da Allah razı olsun, çok ilgileniyorlar, güler yüzlü hizmet alıyoruz. Buraya gelip işlerimizi kolayca halettik. Otopark sorunu yok, salonlar geniş. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Bizler çok memnun kaldık” dedi.

"BÖLYE HİZMET GÖRÜLMEMİŞ"

Nikah törenine katılan teyzemiz: “Böyle bir hizmet görülmemiş. Allah devletimizin eksikliğini göstermesin. Allah Şahin başkanımızı başımızdan eksik etmesin, kendisiyle gurur duyuyorum” şeklinde konuştu.