Elazığlı İzci, Erzincan Vali Yardımcılığına Atandı

Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde Kaymakamlık ve Vali Yardımcısı olarak görev yapan Elazığlı Yusuf İzci, Erzincan Vali Yardımcısı olarak atandı

Elazığlı İzci, Erzincan Vali Yardımcılığına Atandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İzci, Kaymakamlık ve Kayyum Belediye Başkan Vekilliği görevlerinin yanı sıra, Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevini de 15 ay boyunca sürdürdü. Hatay Vali Yardımcısı olarak bulunduğu süre içerisinde Hatay’da bulunan Elazığlılar Derneğinde sık sık Elazığlılarla bir araya gelen Vali Yardımcısı İzci, kısa adı YİKOB olan Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığında yapılan projelerde de yer aldı. 
Elazığlı Vali Yardımcısı Yusuf İzci, Hatay tarihi adına önem arz eden eski meclis binası ile Hatay'ın Reyhanlı ilçesine bağlı eski adıyla Harran, şimdiki ismiyle Kavalcık Köyünde bulunan ve Kibar Feyzo, Adak, Ezo Gelin, Kaçak, Asi, Kasaba gibi birçok film ve diziye ev sahipliği yapmış olan konak ile çeşitli tarihi eserlerin restorasyon çalışmalarını yürüttü.
Elazığlı Vali Yardımcısı İzci, İçişleri Bakanlığı tarafından Erzincan Vali Yardımcısı olarak görevlendirilmesinin ardından geçtiğimiz günlerde görevine başladı.