ELAZIĞLI FARKI

ELAZIĞLI FARKI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Murat Atıcı. Geçtiğimiz aylarda sel felaketinin vurduğu Giresun ilçesi Dereli ilçesinin başarılı kaymakamı. Dahası hemşerimiz. Dahası ilimizden saygın ve herkesin saygı duyduğu ailenin ilimizde büyümüş, üniversite eğitimini Ankara’da tamamlamış yiğit ve yürekli evladı. İlimize on yıl başarıyla Belediye Başkanı olarak hizmet eden Süleyman Selmanoğlu başkanımızın iç mimar kızı Bedriye Hanım’ın eşi.
Nedir bizlere bu satırları yazmaya iten sebep.  Göreve getirildiği her alanda başarılı çalışmalara imza atan Elazığlı Hemşehrimiz Giresun-Dereli Kaymakamı Murat Atıcı, Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk adına düzenlenen “Üstün Hizmet Ödülü’ne layık görülmesi.
Ve en önemlisi de Dereli Kaymakamı hemşerimiz Murat Atıcı’da Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Üstün Hizmet Ödülü’ne layık görülmesi. Ve bu özel ödülü, bizzat İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun elinden alması.
İlimizde 24 Ocak 2020’de yaşanan depremde “Afet Koordinasyon Merkezi”nde de aktif görev alan, afet yönetimi kadar bu esnada halkla iletişim ve koordinasyon hizmetlerini başarıyla sürdüren Dereli Kaymakamı Murat Atıcı’yı, hem başarılı hizmetleri hem de aldığı bu önemli ve özel ödülü sebebiyle Hakimiyet ailesi olarak bizler de tebrik ediyoruz.