'AVCI' KAFTANCIOĞLU

'AVCI' KAFTANCIOĞLU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Son günlerin popüler CHP'lisi  Canan Kaftancıoğlu, kendisini terör örgütü üyesi olmakla suçlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yönelik suç duyurusunda bulunup, toplam 2 milyon 1 TL'lik bir tazminat davası açmış...
Erdoğan, geçen hafta cuma namazı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlarken, Boğaziçi Üniversitesi'nde devam eden eylemlere katılan Kaftancıoğlu’yla ilgili olarak “Öğrenciler bu işin içinde değil. Bu işin içinde olanlar terörist. İstanbul İl Başkanı orada, o zaten bir DHKP-C militanıdır” demişti.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da sosyal medya hesabı üzerinden Kaftancıoğlu ile ilgili  "terör örgütlerinin soytarısı" olduğunu dile getiren bir açıklamada bulunmuştu. Bunun üzerine Kaftancıoğlu, ‘hakaret’, ‘görevi kötüye kullanma’ ve ‘yargı görevi yapanı etkilemeye teşebbüs’, ‘adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs’ suçlarını işledikleri gerekçesiyle iddianame tanzim edilmesi ve kamu davası açılması için İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikâyet dilekçesini vermiş ve davayı kazanırsa parayı da yoksul ailelerle paylaşacağını söylemiş.
 
Varan bir... Pardon Kaftancıoğlu!!! Bugün Boğaziçi eylemlerine cezaevinden selam çakanlar kim? Bu olayın tamamen terör örgütü sempatizanlarının planladığını hala mı kavramadınız?!.
Varan 2...
Bugün ülkemizin beyni olarak gördüğümüz üniversite öğrencileri teknolojiye sanayiye dolayısıyla ülke ekonomisine katkıda bulunup ülkemizi şahlandıracak beyin halkaları kurup beyin fırtınaları estirmek yerine terör örgütlerinin maşalığı ile kâh halay halkalarına tutuşup kâh şarkılar söyleyip kâh kampüsü savaş alanına çeviriyorken siz de kalkıp onların yanında onlara alkış tutmanız masumane bir protesto eylemi midir?
Sizin göreviniz, bulunduğunuz siyasi irade de bu necip milleti daha refah seviyeye getirmek için adımlar atıp projeler ortaya koymak mı, yoksa ülkeyi kaosa sürükleyenlere çanak tutmak mı? Sizce de burada görevi kötüye kullanan kim?!.

Varan 3...
Dava açtığınız tüm başlıklar sizin yaptıklarınızın özeti gibi. Avcılığa soyunduğunuz bu davada, ava giderken  avlanmayasınız!..