Elazığlı Duyarlılığı

ETSO'nun dört yıldan beri başkanlığını yapan ve birçok başarılı projelere imza atan Asilhan Arslan'nın sağlık problemleri yaşadığı bilgisi şehirde üzüntü oluşturdu. Kasım ayında yapılacak ETSO seçimlerinde aday olmayacağını da açıklayan Asilhan Arslan için çok sayıda geçmiş olsun mesajı yayınlandı ve şifa dilekleri iletildi.

Elazığlı Duyarlılığı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu mesajlardan biri de ETSO eski başkanlarından ve yeni dönem başkan adayı iş insanı İdris Alan’dan geldi.

Sosyal medya hesabından geçmiş olsun dileklerini ileten Alan şu ifadelerini kullandı:“ Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Asilhan Arslan'ın sağlık problemlerinin olduğunu büyük üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, bir an evvel sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığı döneminde; ilimiz adına yaptığı çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ederim.” 

İdris Alan’ın bu açıklamasıyla birlikte değişik kesimlerden çok sayıda geçmiş olsun dilekleri, şehrimiz insanlarının vefasını, duyarlılığını ve yapılan hizmet ve gayretlerin takdir edildiğinin de bir göstergesi.

Şehri için çalışan, yorulan ve bunu dert eden, muhtemelen de bu sorunların çözümünden kaynaklı stres, üzüntü ve belki de beklediği sonucu alamamaktan kaynaklı duygulardan kaynaklı hastalık, Asilhan Başkanı buldu. 

Samimiyetine, gayretine, dürüstlüğüne ve şehrine sevdasına şahit olduğumuz Asilhan Arslan’a bizler de Hakimiyet olarak acil şifalar diliyoruz.

 Sevenlerinin ve şahsen tanımadığı, hiçbir zaman yüz yüze gelip konuşmadığı  halde  Asilhan Başkanın gayretini takdir eden hemşerilerimizin duasıyla hastalığı atlatacağına  ve sağlığına kavuşacağına inanıyoruz.