Elazığlı Çiftçilere Destek Açıklaması

Kuzova Derneği tarafından Elazığ'daki sağanak yağışlardan zarar gören çiftçiye destek için açıklama geldi. Dernek yetkililere seslenerek mağduriyetin giderilmesini istedi.

Elazığlı Çiftçilere Destek Açıklaması

Elazığ’da son günlerde meydana gelen sağanak yağış sonrası çiftçinin mağdur olması nedeniyle Kuzova Derneği açıklama yaparak yaşanan mağduriyetin giderilmesi için yetkililere seslendi.

Kuzova Derneği Başkanı Erol Aslan, yaşanan mağduriyetin giderilmesi noktasında devletin gereğini yapacağına inanıyoruz diye konuştu.

Aslan çiftçiyi de uyararak yaşanan zararın kayıt altına alınması gerektiğini hatırlatırken gerekli başvuruların ardından dernek olarak kendilerinin de çalışmalarını sürdüreceklerini ifade ederek: “öncelikle çiftçilerimiz zararlarını Tarım İl Müdürlüğü ekipleri vasıtasıyla kayıt altına aldırsınlar. Bunun sonrasında gerekli çalışmalara biz Elazığ halkı için devam edeceğiz, derneğimizde bu konuda öncü olarak çalışmalarda bulunacaktır.” dedi.

Keban ve Merkez Kuzova bölgesinde yaklaşık 25 köyün yağışlardan dolayı mağdur olduğunu söyleyen 15 Temmuz Milli İrade Ocakları İl Başkan Yardımcısı Hasan Kaya, il yetkilerinin konuya hassasiyet göstermesini istedi.