Elazığlı Bayan Kuaförden Büyük Başarı

Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu'nun düzenlemiş olduğu Türkiye berberler, kuaförler ve güzellik uzmanları milli takım seçmelerinde ilimizi temsi

Elazığlı Bayan Kuaförden Büyük Başarı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu’nun düzenlemiş olduğu Türkiye berberler, kuaförler ve güzellik uzmanları milli takım seçmelerinde ilimizi temsil eden ve“Salon Topuzu” kategorisinde Türkiye 3.sü olup  milli takıma girmeye hak kazanan bayan kuaförü Sinem BAYBURAN büyük bir  başarı elde etti.

 Milli takıma seçildiği için çok mutlu oldğunu söyleyen Sinem BAYBURAN “ Benden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen oda başkanlarıma, arkadaşlarıma ve  destekçilerime  teşekkür ediyorum. Doğu ve Güneydoğu Anadolu seçmelerinde  ikinci  olduktan sonra Ankara’da yapılan findigererde Türkiye 3.sü olarak  mili takıma seçildim. Yurt dışında yapılacak olan yarışmalarda Türkiye’yi en iyi bir şekilde temsil edeceğimize inanıyorum” dedi.

 Kuaförler ve Berberler Federasyonun “Türkiye Milli Takımını Seçiyor” adı altında  eleme yarışmaları düzenlediğini belirten Elazığ Berberler ve Kuaförler odası başkanı  Nizamettin  TÜRKOĞLU “Sinem Hanım Bölgesel elemelerde  ikinci olduktan sonra Ankara’da yapılan findigererde bizi onure ederek şehrimize önemli bir başarıyla döndü. Sinem Hanımı bu başarısından dolayı   canı gönülden kutluyorum” dedi.

Elazığ’da güzel bir  gün yaşadıklarını ifade eden Elazığ Esnaf Odaları başkanı Cemil ERDEM “ Milli takıma seçilen ve ilimizi en iyi bir şekilde temsil eden Sinem kardeşimize teşekkür ediyorum. Gönül isterdi ki diğer yarışmaya katılan arkadaşlarımızın da dereceye girmesiydi fakat ;  kısmet değilmiş. Bu tür başarılarda isimler gelip geçici önemli olan bizim Elazığ’da bu konularda birlik beraberlik içinde olmamız” diye kaydetti.