Elazığ Sağlık-Sen'den Hemşireler Ebeler ve Anneler Günü Kutlama Etkinliği

Hemşireler, ebeler ve anneler gününü kutlamak münasebetiyle Elazığ Sağlık-Sen kadın kolları komisyonu tarafından etkinlik düzenlendi. Yapılan etkinliğe çok sayıda katılım sağlandı.

Elazığ Sağlık-Sen'den Hemşireler Ebeler ve Anneler Günü Kutlama Etkinliği

“BEN BU MESLEK CAMİASININ İÇERİSİNDE OLMAKTAN HER ZAMAN İÇİN ONUR DUYUYORUM”

Programın açılış konuşmasını yapan Elazığ Sağlık-Sen Şube Başkanı Selçuk Kılıç:”Sağlık-Sen Elazığ Şubemizin Kadınlar Komisyonumuzun düzenlemiş olduğu Ebeler. Hemşireler ve Anneler Günü Kahvaltı Programımıza hepiniz hoş geldiniz. Bu güzel ve özel günde bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederiz. Ebelik, aylarca gelmesi beklenen en tatlı misafiri karşılayan, alınan ilk nefese şahit olan çok kutsal bir meslektir. Ellerine doğduğumuz ebelerimizin de hakkı elbette ki ödenmez. Hemşire demek bizim kültürümüzde kardeş demek yardımseverlik demek, insanlık demek, acı çekene, yardım isteyene elini uzatmak demek. Bunu da hepiniz severek isteyerek gönülden yapıyorsunuz. İcra ettiğiniz meslek hemşiresiyle, ebesiyle, sağlık çalışanıyla beraber ekip halinde yapılan gecesi gündüzü olmayan fedakârca çalışılan bir meslek. Ben bu meslek camiasının içerisinde olmaktan her zaman için onur duyuyorum. Hastanenin aciline geldiğinizde gözünüzü ilk açtığınızda göreceğiniz ilk insan hemşirelerdir. Ya da çocuğunuz dünyaya geldiğinde onu kucağınıza bir ebe getirir. Fedakar bir şekilde görev yapan tüm ebe ve hemşirelerimizin günlerini kutluyor, değerli annelerimizin de anneler gününü tebrik ediyorum. Tekrar programımıza katılımlarınızda dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor ve güzel bir hafta sonu geçirmenizi diliyorum.” İfadelerinde bulundu.

“SAĞLIK ORDUSUNUN ÖN SAFLARIN DA YER ALAN SİZ DEĞERLİ HEMŞİRELERİMİZ VE EBELERİMİZ”

Sağlık Sen Kadın kolları Komisyon Başkanı Ferhan Var:" Ebeler, hemşireler ve anneler günü programımıza hepiniz hoş geldiniz. Ülkemizin her köşesinde insan hayatının kutsallığından ödün vermeyerek önce insan diyerek halka hizmeti şiar etmiş canları pahasına yılmadan, korkmadan ailesinden, günlük yaşantılarından ve uykularından fedakarlık ederek. Sonsuz sabır ve itinayla çalışan, ekonomik ve sosyal sorunları bir kenara bırakıp gerektiğinde her zamankinden daha fazla canlarını ortaya koyarak toplumumuzun sağlığa kavuşması için mücadeleye devam eden, doğum gibi bir mücadeleye  yardımcı olan sağlıklı nesillerin oluşmasına da katkı sağlayan sağlık ordusunun ön safların da yer alan siz değerli hemşirelerimiz ve ebelerimizin  gününü kutlarım. Pandemi ve afet ile mücadelede  hayatını kaybeden hemşire ve ebe arkadaşlarıma  Allahtan rahmet diliyorum. Karşılıksız sevginin sonsuz özverinin simgesi olan anneleri hiçbir zenginlikle ölçülemeyen, sözcüklerle anlatılamayan ve yeri hiçbir zaman doldurulamayan en yüce varlıktır. Sevgili Peygamberimizin Cennet annenin ayaklarının altındadır sözü yüce dinimizin annelerimize verdiği önemi ve onlara göstermemiz gereken hürmeti gösterebilmesi açısından çok anlamlıdır. Başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin, anne adaylarımızın gününü kutluyor sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum" dedi

Elazığ Sağlık-Sen'den Hemşireler Ebeler ve Anneler Günü Kutlama Etkinliği

Elazığ Sağlık-Sen'den Hemşireler Ebeler ve Anneler Günü Kutlama Etkinliği
Elazığ Sağlık-Sen'den Hemşireler Ebeler ve Anneler Günü Kutlama Etkinliği