Elazığ Minibüsçüler Sitesinin Temeli Atıldı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın da desteğiyle, Elazığ Esnaf ve Sanatkârlar Karma Oda Başkanı Hakan Albayrak, esnafın ihtiyaçlarını gözeterek yeni bir minibüsçüler sitesi inşa edileceğini ve inşaat öncesinde tüm işlemlerin tamamlandığını açıklamıştı.

Elazığ Minibüsçüler Sitesinin Temeli Atıldı

Elazığ'a yapılacak olan Minibüsçüler Sitesi'nin temeli atıldı.

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şunları söyledi:

"Elazığ’ımıza Minibüsçüler Sitesi kazandırıyoruz. Esnaf ve Sanatkarlar Karma Oda Başkanımız Sn. Hakan Albayrak ve beraberindeki esnaflarımızla birlikte Minibüsçüler Sitemizin temelini attık. Minibüsçü esnaflarımıza hayırlı olsun."

Başkan Albayrak ise yaptığı açıklamada: " "Esnafımızın daha iyi koşullarda hizmet verebilmesi için yapacağımız projenin daha önce araştırma, saha incelemesi ve etütleri tamamlanmıştı. Projemizin temeli de atılmış oldu."Esnafımızın sıkıntılarına, ihtiyaçlarına ve isteklerine imkanlarımız dahilinde çözüm üretmek için buradayız. Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları da daima bizim yanımızda yer almış ve desteklerini hiç esirgememiştir. Kendilerine şahsım ve esnaflarımız adına çok teşekkür ederim. Projemiz minibüs esnafımıza ve şehrimize hayırlı olsun" ifadelerine yer verdi.

Temeli atılan minibüsçüler sitesi, Asri Mezerlı'ğının yan tarafında inşa edilecek.