Elazığ Karakoçan, Gölcük virajında

Mavi-Beyazlı ekibimiz, küme düşme hattında yer alan rakibini yendiği takdirde alt sıralarla bağını iyice koparacak

Elazığ Karakoçan, Gölcük virajında
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
Misli.com 3. Lig 3. Grup’un 30. Haftası’nda Mavi-Beyazlı Temsilcimiz Elazığ Karakoçan FK, deplasmanda Gölcükspor’la karşı karşıya gelecek. Zorlu maç için Kocaeli’ne giden ve konakladığı otelde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayan temsilcimizde sakatlığı bulunan Emirhan Çakır haricinde eksik oyuncu yok. Elazığ Karakoçan adına rahat, Gölcükspor adına hayati önem sahip olan maçta kazanan takım rahat bir nefes almış olacak.

DÜDÜK SERCAN YILMAZ’DA
Merkez Hakem Kurulu’nun yaptığı atamaya göre müsabakayı İstanbul Bölgesi Klasman Hakemi Sercan Yılmaz yönetecek. Yılmaz’ın yardımcılıklarını İstanbul Bölgesi’nden Salim Şanlıer ile Tekirdağ Bölgesi’nden Mustafa Çevik yapacak. Müsabakada 4. hakem olarak ise yine İstanbul Bölgesi’nden Melih Aldemir görev üstlenecek.

MUHTEMEL ONBİR
Teknik Sorumlu Ender Çınar’ın maçta; Ömer, Fatih, Mehmet Eksik, Burak Altıngök, Batuhan Kaya, Seyid Ahmet, Kaan, Ferhat, Hüseyin, Muhammed Sak ve Burak Kavlak onbirine şans vermesi bekleniyor. 8 Nisan Perşembe günü saat 15.00’te başlayacak olan maça Gölcük Şehir Stadı ev sahipliği yapacak. Temsilcimiz bu maç öncesi 33 puanla 11. sırada yer alırken, Gölcükspor 25 puanla 15. basamakta.