Elazığ'ın makus talihi değişecek mi?

Elazığ'da 2023 seçimlerine doğru artık son haftaya girilirken siyasetin nabzı da iyice yükseldi.

Elazığ'ın makus talihi değişecek mi?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hem Elazığ hem de Türkiye’nin tarihi bir seçime doğru artık günleri sayıyor. Peki Elazığ’ın siyasetten ve bürokrasiden beklentisi ne? Şehrimiz bu seçimden istediğini alabilecek mi?

TURİZM CENNETİ ELAZIĞ

Bölgesinin en önemli illerinden biri olan Elazığ; Palu, Keban, Baskil, Sivrice gibi turizm potansiyeli bulunan ilçeleri ve Harput, Hüseynik gibi tarihi mahallelere sahip olmasıyla ve bunun yanında Sivrice Gölü, Hazar Baba Kayak Merkezi gibi 4 mevsime uygun farklı turizm lokasyonları ile atılıma hazır bir şekilde siyasetin şekillenmesini bekliyor.

ELAZIĞ’IN MUTAFĞI

Elazığ turizmin yanında Türkiye’nin en zengin ikinci mutfağı olan ve içliköfte, peynirli ekmek, palu tava gibi kendisine has lezzetleri ile adını hak ettiği şekilde Türkiye’ye duyurabilmek adına mücadele veriyor.

ELAZIĞ’IN SANAYİSİ

Her konuda büyük bir potansiyeli bünyesinde bulunduran Elazığ, hem lojistik konumu ile hem de genç nüfusuyla sanayide yapılacak hamleleri her dönem olduğu gibi bu dönemde de heyecanla bekliyor. Yaklaşık 200 kadar yatırımcının Elazığ’da tamamlanmasını beklediği OSB’lerle birlikte üretimin ve markalaşmanın hız kazanması bekleniyor. Özellikle deprem nedeniyle hem işgücü hem de yatırımcı açısından bir nimet olarak görülen Elazığ’ın siyasi kaderi bu noktada büyük önem taşıyor.

Hakimiyet’in değerli okuyucuları, Elazığ’daki yukarıda saydığımız tüm bu güzelliklerin de kaderine etki edecek önemli bir seçime doğru ilerlerken sizler de şehrimizin siyaseti ve sizlerin siyasetten beklentileri üzerine yorumlarınızı belirterek katkıda bulunabilirsiniz.