Elazığ'ın Gurur Firması 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, ekonomiyi güçlendirmek, yeni pazarlar ve birçok sektörde yeni anlaşmalar yapmak amacıyla gerçekleştirdiği Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden oluşan Körfez ülkeleri ziyareti oldukça verimli geçti.

Elazığ'ın Gurur Firması 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Görüşmelerin yakın zamana olumlu neticelerini göreceğimiz ziyarete katılan ve her biri kendi sektörlerinde önemli başarılara imza atan  200 iş insanı katıldı. Bu iş insanlarından biri de ilimizde başlattığı ticari hayatını büyükşehirlere hatta dış ülkelere taşıyan ve birçok alanda önemli başarılar elde eden iş insanı hemşehrimiz Burak Soylu oldu.

Kurulduğu 2015 yılından bu yana yenilikçi projelere imza atan, Turizm Sistemleri, Metaverse, Artırılmış Gerçeklik, Oyun Geliştirme ve Finansal Teknoloji alanları gibi son yılların en stratejik ve önemli sektörlerinden olan yazılım alanında, sektörün başoyuncularından biri olan ve bu özellikleriyle küresel bir aktör olma yolunda ilerleyen Roof Stacks, hemşerimiz Burak Soylu’nun ufku, vizyonerliği ve inovatif girişimciliği ile büyümeye ve gururumuz olmaya devam ediyor.

Geliştirdiğimiz teknolojilerle fark yaratmaya odaklanıp geleceği tasarlayan Roof Stacks yazılım şirketinin merkezi Gebze Bilişim Vadisi olmakla birlikte Antalya ve Elazığ’da geliştirme birimleri de bulunuyor. Firma, 2020 yılının başında dünya teknoloji devlerine ev sahipliği yapan ABD’nin Austin kentinde de yeni bir ofis açarak küresel pazarda yerini sağlamlaştırmış ve dünya çapında iddialı olduğunu ilan etmiş durumda.

Başarılı iş insanı Burak Soylu’nun turizm ve medya sektörlerindeki başarılarından sonra yazılım sektöründe de dünya devleriyle yarışacak bir konuma gelmesi, teknofest kuşağı oluşturmada yazılım sektörünün önemini keşfedip ülkemizin birçok alanda gelişmesini sağlayacak stratejik adımlar atması ve bu konuda önemli başarılar elde etmesi, Elazığ olarak bizleri de gururlandırıyor, gelecek adına umutlandırıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Körfez gezisine katılan başarılı 200 iş insanı arasında yer alan RoofStacks CEO’su Burak Soylu’yu ve bu başarıda katkısı olan tüm ekip ve çalışanlarını, Elazığ’dan neşet edip dünyada saygın bir konuma ulaştırdıkları ve gururumuz oldukları için tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.