Elazığ'ın Beklediği Görüntü Nihayet Gerçekleşti

Elazığ kamuoyunun, uzun yıllardır siyasette şehrin sorunları etrafında güç birliği oluşması talebi bulunmaktaydı.

Elazığ'ın Beklediği Görüntü Nihayet Gerçekleşti

Elazığ'da özellikle 24 Ocak tarihinde gerçekleşen deprem felaketleri sonucunda bir güç birliği ihtiyacı ortaya çıkmıştı.

Ancak 27. dönemde her ne kadar kamuoyundan bu talep gelse de beklenen güç birliği bir türlü oluşamamıştı. 28. dönem seçimlerinin ardından ise Elazığ'ın bu talebine karşılık olumlu mesajlar kamuoyuna yansımıştı. 

OLUMLU MESAJLAR GERÇEĞE DÖNÜŞTÜ

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Nazırlı'nın çağrısına CHP Elazığ Milletvekilşi Gürsel Erol olumlu bir mesaj verse de Ankara'daki yoğunluktan dolayı gerçekleşen kamu ziyaretlerie Milletvekili Erol katılamamıştı.

Elazığ'ın Beklediği Görüntü Nihayet Gerçekleşti

DEPREMİN NEDEN OLDUĞU SORUNLAR GÖRÜŞÜLDÜ

Seçimlerin ardından beklenen güç birliği nihayet oluştu. Elazığ'da Vali Ömer Toraman, Ak Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Mahmut Rıdvan Nazırlı, MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile kamu kurum yöneticileri ve muhtarların katılımıyla afet sonrası oluşan sorunlar ve çözüm önerilerini görüşmek üzere bir toplantı gerçekleştirildi.

Elazığ'ın Beklediği Görüntü Nihayet Gerçekleşti

GÜÇ BİRLİĞİ GÖRÜNTÜSÜ

Bugün gerçekleşen deprem felaketi sonrası yaşanan sorunları ve yapılan çalışmaları ile iligli toplantıya ise Elazığ tüm milletvekilleri ile birlikte Elazığ Valisi Ömer Toraman ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğuları da katılım sağladı. Ortaya çıkan görüntüler ise kamuoyunu umutlandırdı.

Elazığ'ın Beklediği Görüntü Nihayet Gerçekleşti

MİLLETVEKİLİ EROL: SORUNLARIN HEP BİRLİKTE TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ. 

Toplantının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, sorunların güç birliği ile takipçisi olunacağını vurgulayarak şunları söyledi:

"Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde, Elazığ Valisi Sayın Ömer Toraman tarafından düzenlenen toplantıya AKP Elazığ Mv. Sn.Erol Keleş, AKP Elazığ Mv. Sn.Ejder Açıkkapı, AKP Elazığ Mv. Sn.Mahmut Rıdvan Nazırlı, MHP Elazığ Mv Sn.Semih Işıkver ve Elazığ Belediye Başkanı Sn. Şahin Şerifoğulları’nın katılımlarıyla muhtarlarımızla deprem felaketi sonrası yaşanan sorunları ve yapılan çalışmaları konuştuk. Yaşanan sorunların ve tüm çalışmaların hep birlikte takipçisi olacağız."

Elazığ'ın Beklediği Görüntü Nihayet Gerçekleşti

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: "DEPREMLER SONRASI YAPILAN ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRDİK"

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ise toplantıyla ilgili olarak şunları söyledi:

"Valimiz Sn. Dr. Ömer Toraman başkanlığında Milletvekillerimiz Sn. Erol Keleş, Sn. Ejder Açıkkapı, Sn. Mahmut Rıdvan Nazırlı, Sn. Semih Işıkver ve Sn. Gürsel Erol ile birlikte merkez ve belde mahalle muhtarlarımızla bir araya gelerek 2020 yılında meydana gelen Elazığ merkezli ve 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası yapılan çalışmalar ile ilgili Değerlendirme Toplantımızı gerçekleştirdik."

Elazığlı vatandaşlar bu görüntünün devam etmesi gerktiğini belirterek siyasi polemiklerle şehrin bir kazanım sağlayamacağı gibi kaybedilen zamanın telafisi için güç birliği ile çalışmaların hızlanmasını istiyor.