Elazığ'ın 6'lı Masası İlk Toplantısını Yapacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran, 6 partinin il başkanıyla görüşerek bundan sonraki süreçte daha koordineli çalışacaklarını açıkladı.

Elazığ'ın 6'lı Masası İlk Toplantısını Yapacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2023 seçimlerine doğru zaman hızla ilerlerken hem ülke genelinde hem de Elazığ’da partilerin çalışmaları da hızlanmaya başladı. 
Bu doğrultuda Türkiye genelinde CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, Gelecek Partisi, DEVA Partisi ve Demokrat Parti'nin oluşturduğu 6'lı masa bu kez Elazığ’da kuruldu. 

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran, İYİ Parti, Saadet Partisi, Gelecek Partisi, DEVA Partisi ve Demokrat Parti il başkanlarıyla yaptığı görüşmenin ardından Millet İttifakı’nın daha verimli, daha koordineli çalışması amacıyla 18 Kasım 2022 Cuma günü ilk toplantılarını yapacaklarını açıkladı.

“SEÇİM SÜRECİNİ MİLLET İTTİFAKI OLARAK DAHA KOORDİNELİ BİR ŞEKİLDE YÜRÜTECEĞİZ”

Başkan Av. Duran yaptığı açıklamada: “Bu seçim döneminde bütün siyasi partiler olağandan daha önce seçim startını verdi. Tüm siyasi partiler artık seçim hazırlıklarına başladı. Artık biz de bu anlamda Millet İttifakı’nın siyasi parti il başkanlarını gezdik. Bundan sonraki süreçte daha koordineli, daha bir arada olacak şekilde fikir alışverişleriyle süreci yürütme kararı aldık. Tüm başkanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kendileri de bizden daha farklı bir şey düşünmediklerini ifade ettiler. Daha önceden bunu kendi aramızda birçok kez konuşmuştuk. Bu konuda hem fikirdik. Önümüzdeki hafta Cuma günü ilk toplantımızı gerçekleştireceğiz. Bundan sonraki süreçte daha koordineli çalışma adına toplantılarımız belirli periyotlar halinde devam edecek. Tüm başkanlarımıza tekrardan teşekkür ediyorum. Millet İttifakı olarak bundan sonraki süreçte Elazığ’da daha koordineli ve verimli bir süreç yürüteceğimizi ilan etmek istiyorum” ifadelerine yer verdi.