Elazığ İçin Şanslı Dönem

14 ve 28 Mayıs seçimlerinde önemli bir başarı elde eden cumhur ittifakı, Türkiye Yüzyılı icraatlarına başladı.

Elazığ İçin Şanslı Dönem
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ da bu yüzyıldan gerekli yatırım ve desteği almak için önemli bir şans yakaladı. Cumhur ittifakına mensup 4 milletvekilimizin bugüne kadar yaptıkları çalışmalar ve attıkları adımlar da gösteriyor ki bu dönem şehrin en çok hizmeti alacağı dönem olacak.

Bunun en önemli sebeplerinden biri de cumhurbaşkanı yardımcısı olarak Cevdet Yılmaz’ın atanmış olması.Elazığ’a devamlı  gelen, birçok tanıdığı, hukuku ve özel dostluğu olan hemşerilerimiz ve siyasilerimizin olmasının büyük bir avantaj olduğunu, kabine açıklandığı gün de yazmış ve dile getirmiştik.

Bu avantajı iyi kullanan milletvekillerimiz, belediye başkanımız ve siyasilerimizin girişimleri de gösteriyor ki şehrin önemli sorunları birinci derecede siyasilerimizin omzunda olsa da ikinci olarak da Elazığlıların kendisini çok sevdiği ve değerli gördüğü Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın omuzlarında.

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Ak Parti Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın Cevdet Yılmaz’ı ziyaret etmeleri de gösteriyor ki artık sorunlarımızın en yetkili makamda bulunan bir sahibi daha var.

Kendisini yakından tanıyan ve takip eden bir gazeteci olarak söyleyebiliriz ki Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kendisine makul ve mantıklı çerçevede ulaştırılan her bir sorunun çözümü için talimat vermekle kalmaz bizzat takipçisi de olur.

Sayın Cevdet Yılmaz’ın bu görevde olmasının şehrimiz ve bölgemiz adına bir şans olduğunu bir kez daha tekrar ediyor ve siyasilerimizle birlikte güzel projelere imza atılacağına inanıyoruz.