Elazığ, Genç Başkana Güveniyor

İyi Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak Özgül, Elazığ Belediyesi İyi Kadrolara geçtiğinde, tarımın gelişmesi için çiftçilere destek olacaklarını, unutulmaya yüz tutmuş mesleklerin canlanması içinde projelerinin olduğunun altını çizerek zor günler geçiren emeklilere de belediye olarak maddi destek sağlayacaklarının sözünü verdi.

Elazığ, Genç Başkana Güveniyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

GENÇ BAŞKAN SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
İyi Parti Elazığ İl Başkanı Habip Yaşar, teşkilat üyeleri birlikte seçim çalışmalarına sürdüren İyi Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak Özgül, Bakırcılar Çarşısı, Ticaret Borsası, Buğday Meydanında bulunan esnaflarla ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanında vatandaşlarla bir araya geldi.

“HALKIN SORUNLARINI BİLMEK İÇİN SAHADA OLMAK LAZIM”
İyi Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak Özgül, Bakırcılar Çarşısı, Ticaret Borsası ve Buğday Meydanında bulunan esnafları ziyaret ederek sorunlarını ve taleplerini dinledi.
15 Temmuz Demokrasi Meydanında vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Adayı Özgül, vatandaşlara kendisi ve projeleri hakkında bilgiler verdi.

Elazığ, Genç Başkana Güveniyor

“ESNAFIMIZ VE VATANDAŞIMIZ KAN AĞLIYOR”
Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan İyi Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak Özgül, “İl Başkanımız ve teşkilat üyelerimizle birlikte Bakırcılar Çarşısı, Ticaret Borsası ve Buğday Meydanında bulunan esnaflarla bir araya geldik. Esnaflarımızın sorunları çok ama çözümü konusunda maalesef adımlar atılmıyor. Bir zamanlar ilimizin en önemli yerlerinden olan Bakırcılar Çarşısında esnaf kalmamış. Eskilerimizin anlatmasıyla buralarda çekiç seslerinden geçilmezmiş. Ama şimdi sadece bakır ürünleri satan 2-3 esnafımız var. İyi kadrolar göreve geldiğinde bitmeye yüz tutmuş mesleklerimizi canlandırmak için çalışmalarımız olacak. Buğday Meydanında bulunan esnaflarımızı ziyaret ettik orada çiftçi vatandaşlarımızla sohbet ettik. Esnafımız ve çiftçilerimiz dert yandılar. Çiftçilerimiz, akaryakıt fiyatlarından dolayı daha tarlalarını ekip biçemeyecekleri söylediler. Allah nasip ederse Belediye kazanırsak çiftçimize ucuz mazot desteği vereceğiz. Üretim önceliğimiz olacak.

Elazığ, Genç Başkana Güveniyor

15 Temmuz Demokrasi Meydanında, vatandaşlarımızla bir araya geldik. Burada en çok emeklilerimizle konuşma imkanımız oldu. Emekliler maaş konusunda çok mağdur olduklarını söylediler. “Bu maaşı kendilerine verelim gelsin geçinsinler bakalım” dediler. Ama şunu iyi bilsinler bu seçimin sonucunu emekliler belirleyecek bu maaş emeklilere yapılan bir zulümdür. Bizler, her zaman vatandaşlarımızın yanında olacağız. Emeklilerimize de belediyemizin bütçesine göre destek vereceğiz. Bunu kimse unutmasın seçim olsun olmasın iyi kadrolar esnafının ve vatandaşının yanında olacak” dedi.

Elazığ, Genç Başkana Güveniyor