Elazığ'da Telaş Başladı

Yılbaşı gecelerinde vatandaşın ilk tercihi her yıl olduğu gibi bu yılda aynı.

Elazığ'da Telaş Başladı

Uzun kuyrukların oluştuğu kuruyemişçilerde son durum nedir, vatandaşlar fiyatlar konusunda ne düşünüyor?

Gazi Caddesi’nde bulunan kuruyemiş dükkanına vatandaşlarda talep oldukça fazla. Vatandaşların kimisi fiyatlardan şikayetçi olsa da almak zorunda olduğunu belirtiyor.

Elazığ'da Telaş Başladı

Mağaza sorumlusu; “Bizler fiyatlarımızı elimizden geldiğince düşük tutmaya gayret ediyoruz. Normal günlerde de müşterimiz fazladır, yılbaşına yaklaştığımız bu günlerde çok daha fazla talep görmeye başladık. Yılbaşı’nı evinde kutlamak isteyen, daha düşük bütçelerde kutlama yapmak isteyen vatandaşlar gelip burada ihtiyaçlarını gideriyorlar” dedi.

Elazığ'da Telaş Başladı

Yılbaşı gecesini evinde geçirecek olan Ahmet bey; " Sizlerinde bildiği üzere ekonomi son zamalarda oldukça kötü durumda dışarı çıkmaya, herhangi bir sosyal aktivite yapma konusunda oldukça zorlanıyoruz.

Elazığ'da Telaş Başladı

Her şey ateş pahası, bizlerde evimizde ailemizle birlikte yılabşını kutlayalım dedik. Yılbaşı geceleri biliyorsunuz kuruyemiş olmadan olmaz. Fiyatlarda ekonomiye göre artış gösteriyor tabi, ama yapcak bir şey yok en azından bu şekilde daha uyguna kutlamış oluyoruz. Umarım seneye her şey daha iyi olur. Herkese mutlu yıllar diliyorum" dedi.

Elazığ'da Telaş Başladı