Elazığ'da Ortaokul Öğrencilerinden Resim Sergisi

Elazığ Yakup Kılınç Ortaokulu öğrencileri bir yıl içinde çizmiş oldukları en güzel resimlerini düzenledikleri bir sergide beğeniye sundu.

Elazığ'da Ortaokul Öğrencilerinden Resim Sergisi

Mollakendi Şehit Yakup Kılınç Ortaokul öğrencilerinden 25 öğrenci çizmiş oldukları 100 resmi okullarında düzenlemiş oldukları bir sergi ile öğretmenlerinin, öğrenci arkadaşlarının ve velilerinin beğenisini sundu. Serginin açılış kurdelesini Mollakendi Belediye Başkanı Sabri Yılmaz Eğitim Bir Sen Elazığ 1 No’lu Şube Başkanı İbrahim Bahşi, Türk Eğitim Sen Elazığ Şube Başkanı Fatih Murat Taşkın, okul müdürü Arslan Polat ve okulun resim öğretmeni Ayşegül Ekici birlikte kesti. 

Elazığ'da Ortaokul Öğrencilerinden Resim Sergisi

Şehit Yakup Kılınç Ortaokulu Müdürü Arslan Polat sergisinin açılışında yaptığı konuşmada “bugün burada, sanatın güzelliklerini ve öğrencilerimizin yaratıcılığını kutlamak üzere toplandık. 7. ve 8. sınıf öğrencilerimizin büyük bir emek ve özveriyle hazırladığı bu resim sergisi, onların hayal gücünü, yeteneklerini ve sanat sevgisini gözler önüne sermektedir. Sanat, sadece bir ifade biçimi değil, aynı zamanda bir iletişim aracı ve dünyayı anlama yoludur. Öğrencilerimizin her biri, kendi bakış açılarından dünyayı bizlere sunarak, duygularını ve düşüncelerini renkler ve çizgiler aracılığıyla dile getirmişlerdir. Bu serginin gerçekleşmesinde emeği geçen başta sevgili öğrencilerimiz olmak üzere, onlara rehberlik eden değerli öğretmenlerimize ve desteklerini esirgemeyen ailelerine teşekkürlerimi sunuyorum. Gelin, şimdi bu harika eserleri hep birlikte keşfedelim ve genç sanatçılarımızın dünyasına adım atalım. Her bir resimdeki hikayeyi ve duyguyu hissedip, onların sanata olan tutkularını hep birlikte paylaşalım. Herkese keyifli bir sergi gezisi diliyor ve öğrencilerimize sanata olan bu katkılarından dolayı yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.