Elazığ'da faciaya ramak kaldı!
Elazığ'ın Fevzi Çakmak Mahallesi'nde sürücüsünün kontrolünden çıkan kamyonet, bir apartmanın bahçesine uçtu. Kazada 1 kişi hafif yaralanırken, bahçede kimsenin bulunmaması olası bir faciayı önledi. Yaralı ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Haberin Özeti
- • Elazığ Fevzi Çakmak Mahallesi'nde sürücüsünün kontrolünden çıkan kamyonet bir apartmanın bahçesine uçtu.
- • Kazada 1 kişi hafif yaralanarak hastaneye kaldırıldı; bahçede kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi.
- • Polis olay yerinde inceleme başlattı; yetkililer sürücüleri trafik kurallarına uyma konusunda uyardı.
Kaza, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücüsünün kontrolünden çıkan kamyonet, bir apartmanın bahçesine uçtu. Çarpmanın etkisiyle araçta maddi hasar oluşurken, çevredeki vatandaşlar durumu hemen yetkililere bildirdi.
1 KİŞİ HAFİF YARALANDI, HASTANEYE KALDIRILDI
Kazada bir kişi hafif şekilde yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
BAHÇEDE KİMSENİN OLMAMASI FACİAYI ÖNLEDİ
Kazanın meydana geldiği sırada apartmanın bahçesinde kimsenin bulunmaması, olası bir facianın önüne geçti. Polis ekipleri olay yerinde inceleme başlatarak, kazanın oluş şekli ve kusur oranının belirlenmesi için çalışma yürütüyor. Yetkililer, sürücüleri trafik kurallarına uyma ve hız yapmama konusunda uyardı.