Elazığ'da Çağa Uygun Sergi

Öğretim Görevlisi Doktor Ferda Başgün tarafından tasarlanan dijital çalışmalar sergisi sanat severlerle buluşmaya başladı.

Elazığ'da Çağa Uygun Sergi

Sergi kapsamında Öğr. Gör. Dr. Ferda Başgün tarafından dijital tasarım programları kullanılarak hazırlanan çalışmalar büyük beğeni topladı.  Dijital araba tasarıları, dijital fantastik manzara tasarımları, dijital hat tasarımları, fantastik kahraman ve savaşçı tasarımları, dijital mekan tasarımları olmak üzere beş bölümden oluşan sergide toplam dijital tasarım sergilenmektedir.

Elazığ'da Çağa Uygun Sergi

 Başgün “Hazırlamış olduğum sergide dijitalliğin içerisinde nostalji, fantastik, kahramanlık ve ayrıca geleneksel sanat içerisinde yer alan farklı yöntemleri kullanmaya çalıştım. Böylece dijital tasarımlarda özgün yorumlara yer vermenin hayal gücü ve emekle mümkün olduğunu vurgulamaya çalıştım, böylece her geçen gün dijitalleşen bu dünyada duygu düşünce ve hayallerimize dikkat çekmeyi amaçladım. Sergi kapsamında kullanılan çalışmalara eklenen dijital sulu boya efekti serginin genel konseptinin de temellerini oluşturduğu dikkat çekmektedir” dedi.

Elazığ'da Çağa Uygun Sergi

Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezinde Gerçekleşen Dijital Tasarım Sergisi sanat severler ile buluşuyor. 10 Haziran Pazartesi açılışı gerçekleşen sergiye akademisyen, öğrenci ve birçok vatandaş katılım sağladı.

Elazığ'da Çağa Uygun Sergi

 Sergi 13 Haziran’ a kadar Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezi Sergi Salonunda ziyaretçileri ile buluşmaya devam edecektir.