Elazığ'da Bunlara Ulaşmak Artık Çok Kolay!

Telefon ve tablet jelatini için artık 3-4 iş yeri gezmenize gerek yok. Bu ürün, her cihaza özel koruyucu ekran üretiyor.

Elazığ'da Bunlara Ulaşmak Artık Çok Kolay!

Elazığ 50’ler çarşısı esnaflarından Mustafa Kılıçerkan, distribütörlüğünü yaptıkları cihaz sayesinde Elazığ’da her marka ve her model telefonun, tabletin koruyucu ekran sorununu çözdüklerini belirtti.

Elazığ'da Bunlara Ulaşmak Artık Çok Kolay!

“CİHAZA ÖZEL JELATİN ELDE EDİYORUZ”

Elazığ’da telefon jelatini konusunda Uzman İletişim olarak ön planda olduklarını ve cihaza özel jelatin ürettiklerini aktaran Mustafa Kılıçerkan,

Elazığ'da Bunlara Ulaşmak Artık Çok Kolay!

“Telefon jelatini olarak şehirde ön planda olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Telefon veya tabletlerde tür, marka ayrımı yapmadan bütün aletlere şeffaf, mat ve hayalet mat jelatin yapıyoruz. Bunu da kullandığımız makine sayesinde yapıyoruz. Bu aleti Elazığ’a biz tanıttık. Cihaz ne olursa olsun ölçüleri ve gerekli bilgileri makineye giriyoruz, cihaza özel jelatin elde ediyoruz. Fiyat olarak biraz yüksek gibi geliyor ancak kalite olarak çok ama çok iyi olduğu için, hatta her şeyden önemlisi; eski sorunları ortadan kaldırdığı için o paraya değer. Eskiden vatandaşlar cihazlara jelatin bulabilmek için beş altı telefoncuya giderdi, şimdi bize geliyorlar. Cihaz çok eski de olsa, yeni üretilmiş de olsa, marka fark etmeksizin jelatini profesyonelce yapıp, telefona takarak yardımcı oluyoruz."

Elazığ'da Bunlara Ulaşmak Artık Çok Kolay!

"Bu makine sadece bize ait şu an. Distribütörlüğünü biz yaptık, Elazığ’da diğer arkadaşlara da biz ulaştırdık. Ham maddesi bizim dışımızda kimsede yok. Bu makine sayesinde arayıp da bulamadığınız bütün ürünler için üç farklı koruyucu ekran bulabiliyorsunuz.” Şeklinde konuştu.

“SEÇİMLER YAŞADIK, FİYATLARDAKİ DALGALANMA, ÜLKENİN EKONOMİK OLARAK DARBOĞAZDAN GEÇİYOR OLUŞU DA ETKİLEDİ FİYATLARI”

Yurt genelinde ekonomik olarak zorlandığımız şu dönemde, vatandaşların herhangi bir ürünü almadan defalarca kez düşündüğü, sadece ihtiyaca yönelik değil, ihtiyaçların aciliyet durumlarına yönelik alışveriş yaptığını belirten Kılıçerkan konuşmasını şu ifadelerle sürdürdü:

Elazığ'da Bunlara Ulaşmak Artık Çok Kolay!

“Şeffaf jelatinler ve mat olanlar 150 TL, hayalet ekran da 200 TL. Kaliteyi gördükten sonra bu fiyatların az olduğunu düşüneceksiniz. Ayrıca fiyatlara tam anlamıyla biz karar vermiyoruz. Elektronik ürün fiyatları dolar kuruyla değişkenlik gösteriyor. Sadece dolar kuru değil, büyük bir deprem yaşadık, öncesinde pandemi, öncesinde yine Elazığ depremi yaşadık. Seçimler yaşadık, fiyatlardaki dalgalanma, ülkenin ekonomik olarak darboğazdan geçiyor oluşu da etkiledi fiyatları.

Son zamanlarda satışlarımızda ve bütün işlerimizde büyük bir durgunluk var vatandaşlar bir ürünü alacakları zaman 3-4 kere düşünüyor. Bir türlü emin olamıyor,” gerçekten ihtiyacım var mı?” diyor.”