Elazığ'da Bir Başarı Hikayesi

Özel Haber: Başak MERAL GÜNDÜZ/Hülyalı Butiğin başarılı yöneticisi Hülya Sevgili Kurtoğlu, hem başarı hikayesini anlattı, hem de modaya dair kadınlara önemli tüyolar verdi.

Elazığ'da Bir Başarı Hikayesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kurtoğlu,“1978 Elazığ doğumluyum ilk orta ve lise eğitimimi Elazığ’da tamamlayıp 1997 senesinde Bursa’ya Üniversite eğitimi için gittim Uludağ Üniversitesi mühendislik fakültesi mezunuyum evliyim iki erkek çocuk annesiyim 97 senesinden beri Elazığ  dışında yaşıyorum eşimin mesleği gereği bir çok il değiştirdik ailemin Elazığ’da yaşaması dolayısıyla Elazığ’a yerleşme kararı aldık.Mühendisim ama yıllardır hep bir butik sahibi olmak hayalimdi bir çok kez teşebbüs ettim ama eşimin tayininin çıkıyor olması bu duruma hep engel oldu.Daha düzenli bir hayata geçince hayallerimi yaşamak istedim beni tanıyan arkadaş ve dostlarım bilir hep radikal kararlar veririm.Butiği hayatıma almakta çok ani bir kararla oldu beni bu konuda her zaman destekleyen ailem hep yanımda oldu.Ben Hülyalı butik için üçüncü evladım diyorum buraya çok emek verdim uğraştım ve bu emeklerim evladını yetiştirir gibi hep devam edecek.Deprem ve Pandemi faktörüne takılmayıp böyle bir işletmeye sahip olduğum için kendimle gurur duyuyorum”dedi.

EŞİM VE AİLEM BANA DESTEK OLDULAR BU DA BAŞARIMA BAŞARI KATACAK
Hülya Sevgili Kurtoğlu,”Alışveriş yapmak ve güzel giyinmek her zaman beni çok mutlu etmiştir kendime değer veririm ve başkalarına da değerli olduklarını hissettirmeyi çok severim kadınları mutlu etmek ve değerlerini hissettirmek için Elazığ’a yeni bir tarz kazandırmak niyetiyle kariyerimi bu yönde planladım ve hayata geçirdim.Önceliğim kendi vizyonum doğrultusunda ve müşterilerimin beklentileri doğrultusunda şık bir koleksiyon oluşturmaya çalışıyorum moda çok geniş bir yelpaze bu yelpazeden örnekler verirken hem kendimi yansıtıyorum hem de beklentileri karşılıyorum konsept olarak mağazamızın iki katlı olması müşterilerin rahat etmesini sağlıyor. ayrıca kullandığımız detaylar açısından bizi farklı kıldığını düşünüyoruz diyebilirim.Adım Hülya hayalle eşanlamlıdır adıma münhasır daha geniş kitlelere ulaşmak en büyük hayalim ve hedefim bu yolda eşim ve ailemin bana hep destek olacaklarını biliyorum bu da başarıma başarı katacak.Bu noktada  kadınlara vereceğim özel bir mesajım var:Cesur olun. İsterseniz başaramayacağınız iş yok. Kendi işini yapmak isteyen, kendini özgür hissetmek isteyen, kendi ayaklarının üzerinde durmak isteyen bütün kadınlar, iş hayatına dahil olun. Hayalleriniz gerçek olsun. Gayeniz sadece para kazanmak olmasın. Çalışırken bir yandan da meslek sahibi olun.”dedi.

GELENLER BENİM MÜŞTERİM DEĞİL MİSAFİRİM
Kurtoğlu,”Butiğime gelenler müşterim değil  misafirim. Öncelikle burası bir ticarethane değil. Bundan dolayı gelenler benim müşterim değil misafirim. Bu da gelenlerin hoşuna gidiyor. Misafirlerim illa alışveriş yapacak diye bir şart yok. Misafirlerimle paylaşımı seviyorum. Bir kahve içmek, biraz muhabbet işte bence özel olmak bu. Hem kendimi özel hissediyorum ve sanırım misafirlerimde kendilerini özel hissediyorlar böylece. Yani ben tek taraflı bir şey yapmıyorum. Aynı hazı bende yaşıyorum. Eğer misafirim kendi için bir şeyler bakmak isterse o zaman bir misafirden farklı olarak o artık benim için bir iş. Ama işim butik sahipliği değil, amacım bir şeyler satmak değil. Amacımda karşımdaki insanın içinde olup da anlatamadığını renklerle kumaşlarla aksesuarlarla anlatmak. İşte benim işim bu ve işimi başarıyla yaptığımda misafirimin de özel olmasının sebebi bu. Renklerle kumaşla aksesuarlarla yaptığımız anlatım sadece ona ait, çünkü kaynağı o. Modanın, tasarımın kaynağı insan. Ama insanın bedeni değil sadece ruhu, karakteri, davranış tarzı, ifade tarzı ve bunun renklere kumaşlara aksesuarlara yansımış halidir moda.”dedi.

Elazığ'da Bir Başarı Hikayesi
Elazığ'da Bir Başarı Hikayesi
Elazığ'da Bir Başarı Hikayesi