Elazığ Belediyesi şampiyonluk yolunda

Elazığ Belediyespor masa tenisi takımı süper lig 4. etap müsabakaları için 10-11 Şubat tarihlerinde gittiği Çorum'da yaptığı müsabakalar sonucunda süper ligde playoff grubuna kalarak şampiyonluk iddiasını sürdürdü.

Elazığ Belediyesi şampiyonluk yolunda
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Masa tenisi federasyonunun en üst düzey ligi olan süper ligde temsilcimiz Spor İhtisas, Çorum takımını 3-0 , Şahinbey bld. Gaziantep takımını 3-1 yenerek playoff oynamaya hak kazandı. Konu ile ilgili açıklama yapan Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanvekili Mustafa Akgün, kendi ilimin takımını böyle bir üst düzey ligde görmekten ve playoffa çıkmalarından ötürü büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Akgün açıklamasında; “Başta sporcu kişiliğiyle desteklerini esirgemeyen saygıdeğer başkanımız Şahin Şerifoğullar’na federasyon yönetim kurulu adına sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Ayrıca başkan yardımcısı Nazif Bilginoğlu’na da Belediyespor takımına göstermiş oldukları ilgi ve alaka nedeniyle teşekkürlerimi iletiyorum” dedi. 
Önümüzde playoff müsabakaları sonucunda Elazığ belediyespor’un Avrupa kupalarına gitmesini hedeflediklerini söyleyen Akgün, “bu başarıyı da takımımız mutlaka getirecektir” diye konuştu.