Elazığ Belediyesi Kardeş Şehir Malatya'da Yaraları Sarmaya Devam Ediyor

Elazığ Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük bir yıkıma neden olduğu Malatya'da, enkaz kaldırma çalışmalarına ve depremzede vatandaşların konaklaması için yapılacak geçici barınma merkezlerinin altyapısını oluşturmaya devam ediyor.

Elazığ Belediyesi Kardeş Şehir Malatya'da Yaraları Sarmaya Devam Ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle 11 ilde ciddi bir hasar oluştu.

Özelikle büyük bir yıkımın yaşandığı 4 ilden biri olan Malatya'da hayatın normal akışına dönmesi ve yaraların sarılması için çalışmalar devam ediyor.

Bu kapsamda depremin ilk anından beri Malatya'da büyük bir gayretle çalışma yürüten Elazığ Belediyesi, faaliyetlerini sürdürüyor.

ELAZIĞ BELEDİYESİ GEÇİCİ BARINMA MERKEZLERİNİN ALTYAPISINI OLUŞTURUYOR

Depremler nedeniyle yapıt stokunun büyük bir hasar aldığı Malatya'da şu anda en önemli ihtiyaçlardan biri ise barınma. Elazığ Belediyesi bu sorunun çözümü için de büyük bir gayret ortaya koyuyor. Belediyeye bağlı ekipleri, bir yandan enkaz kaldırma çalışmalarını sürdürürken bir yandan da barınma sorununun geçici olarak çözülmesi için oluşturulacak konteyner kentlerin altyapısını oluşturma çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.

 

 

"ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR"

Yürütülen çalışmalarla ilgili Elazığ Belediyesi'nden de bir paylaşım geldi. Yapılan paylaşımda: "Ekiplerimiz, konteyner kentlerin kurulumunun yapılacağı bölgelerin altyapılarını hazırlama ve hafriyat kaldırma çalışmalarına devam ediyor" ifadeleri yer aldı.