Elazığ Belediyesi, Engelliler Haftası Nedeniyle Etkinlikler Düzenleyecek

Elazığ Belediyesi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle 11 Mayıs Perşembe günü saat 11.00'de Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi'nde çeşitli etkinlikler düzenleyecek.

Elazığ Belediyesi, Engelliler Haftası Nedeniyle Etkinlikler Düzenleyecek

Elazığ Belediyesi; özel gereksinimli bireylerin yaşarken hayatın içinde olmaları, onların engellerinin engel olmadığını, fırsat verildiği takdirde neler yapabildiklerini topluma göstermek ve toplumda daha sosyal bir yerde olmaları için çalışmalarını sürdürüyor.
Bu kapsamda Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde yer alan Engelsiz Yaşam Merkezi tarafından 10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle etkinlikler düzenlenecek.
11 Mayıs Perşembe günü saat 11.00’de Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde çeşitli etkinliklerin yer alacağı programda halk oyunları, Mehter gösterisi, çeşitli yarışmalar, oyunlar, ikramlar, hediyeler ve konserler yer alacak.

“TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR”

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, engelli bireylerin yaşam kalitesini artırarak sosyal yaşamda aktif olmaları adına düzenlenen programa tüm halkımızın davetli olduğu belirtildi.