Ak Parti Milletvekili Adaylarının Seçim Ziyaretleri Sürüyor

Ak Parti Elazığ Milletvekili adaylarının seçim ziyaretleri devam ediyor. Ak Parti Milletvekili adaylarının seçim gezilerini okuyucularımız için araştırdık. İşte adayların seçim ziyaretleri:

Ak Parti Milletvekili Adaylarının Seçim Ziyaretleri Sürüyor

PROF. DR. EROL KELEŞ: 14 MAYIS SEÇİMLERİ ÇOK ÖNEMLİ

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

 Esnafları ve vatandaşları selamlayan Prof. Dr. Erol Keleş, 14 Mayıs seçimleri için destek istedi.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖZ: “NEREDE BİR TERÖR ÖRGÜTÜ VARSA KILIÇDAROĞLU’NU DESTEKLİYOR”

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor.

Elazığ’ı ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki Başkanlığında düzenlenen Yerel Yönetimler İstişare Toplantısına katılan Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, seçim çalışmaları kapsamında Vali Fahribey Caddesi, Bosna Hersek Bulvarı ve Kapalı Çarşı’da esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek 14 Mayıs seçimleri için destek istedi.

Sanayi Mahallesinde bulunan Sanayi Sitesinde de esnaf ziyareti yapan Öz, kendisine yoğun ilgi gösteren esnaf ve vatandaşlara teşekkür ederek sorun ve taleplerini dinledi.

AÇIKKAPI: “ŞEHRİMİZE FAYDA SAĞLAYACAK HER YATIRIMIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, Milletvekili olduğu dönemde Elazığ’a ve Harput’a kazandırdıkları Uluslararası Harput Diyanet Külliyesinin, şehrin kültürel ve ekonomik gelişimine önemli katkı sağladığını belirterek, Elazığ’a faydası olacağına inandıkları bu ve benzeri yatırımların şehre kazandırılması için gereken ne varsa yapacaklarını söyledi.

Seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, S.S. Elazığ Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı ile bir araya geldi, Sanayi Sitesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ziyaretlerde sorun ve talepleri dinleyen Açıkkapı, sahada gördükleri coşkuyu sandığa taşımakla kararlı olduklarını vurguladı.

NAZIRLI: “TÜRKİYE YÜZYILI’NDA KADINLARIMIZIN ROLÜ BÜYÜK OLACAK”

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, “Kadınlarımızın desteği ve duasıyla bugünlere geldiğimiz gibi, inşallah Türkiye Yüzyılı'nı da onlarla birlikte inşa edeceğiz.” dedi.

Seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, gezileri kapsamında Harput Kız Öğrenci Yurdundaki öğrencilerle buluştu.

İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın Hilalkent Mahallesi’nde düzenlediği toplantıya da katılan Nazırlı, yoğun ilgi ve teveccüh gördüğü kadınlara toplantıya katılımlarından ötürü teşekkür etti. Elazığ’da yaşayan Ağınlı, Kebanlı, Madenli ve Sivriceli vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen Birlik ve Beraberlik Buluşması’na da katılan Nazırlı seçim gezileri kapsamında S.S. Elazığ Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı'nı da ziyaret etti.

Sanayi Mahallesi’nde esnaf ziyareti de yapan Nazırlı, sorun ve talepleri dinledi, dua ve destek istedi. Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen programda kadınlara hitap eden Nazırlı, 14 Mayıs seçimlerinin tarihi bir öneme sahip olduğunu belirterek, kadınların Türkiye Yüzyılı’nda büyük rol üstleneceğini vurguladı.

YANILMAZ: “SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ, YAPACAĞIMIZ İŞ ÇOK”

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, çıktıkları bu yolda sorumluluklarının farkında olduğunu ve yapılacak çok işin olduğunu belirtti.

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz seçim çalışmalarına devam ediyor.

Önceki gün şehrimize gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ile ‘’Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı’’na katılan Yanılmaz, ardından Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki ile birlikte Çarşı Mahallesi, Saray Cami çevresi, Kapalıçarşı ve Bakırcılar Çarşısı’nda esnaf ziyaretleri yaptı.

Ak Parti Milletvekili Adaylarının Seçim Ziyaretleri Sürüyor
Ak Parti Milletvekili Adaylarının Seçim Ziyaretleri Sürüyor
Ak Parti Milletvekili Adaylarının Seçim Ziyaretleri Sürüyor