Elazığ'a geçmiş olsun mesajları

Federasyonlar ve spor kulüpleri ilimizde meydana gelen 5.3'lük depremin ardından geçmiş olsun mesajları yayımladılar

Elazığ'a geçmiş olsun mesajları
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyn Kabukçu
Elazığ’da meydana gelen 5.3’lük depremin ardından spor camiası da geçmiş olsun mesajları yayımladı. Federasyonlar ve spor kulüpleri yayımladıkları mesajlarla Elazığ’a geçmiş olsun dileklerini iletti. İşte o mesajlar:

Türkiye Futbol Federasyonu
Elazığ’da meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremde can ve mal kaybının olmamasını temenni ediyor, sarsıntıdan etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Türkiye Basketbol Federasyonu
Elazığ'da meydana gelen depremde can ve mal kaybı yaşanmamasını umuyor, depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Fenerbahçe
Elazığ’da meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen deprem sonrası can ve mal kaybının olmamasını temenni ediyor; tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Galatasaray
Elazığ’da meydana gelen, çevre illerle bölgelerde de hissedilen depremin can ve mal kaybına sebep olmamasını diliyor, sarsıntıdan etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. #deprem

Beşiktaş
Elazığ’da meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremde can ve mal kaybı yaşanmamış olmasını diliyor, depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Geçmiş olsun #Elazığ

TY Elazığspor
Merkez üssü Elazığ Kavaktepe olan 5.6 şiddetindeki depremin can ve mal kaybına neden olmamasını diliyor, depremi hisseden tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Elazığ Karakoçan FK
İlimizde meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremin can ve mal kaybına sebep olmamasını diliyor, sarsıntıdan etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.