Elazığspor'a Ankara'da sürpriz!

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz TY Elazığspor, 10 kişi kalan averaj takımına karşı son dakika golüyle 1 puanı kurtardı

Elazığspor'a Ankara'da sürpriz!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’un 17. Haftası’nda TY Elazığspor, küme düşmenin en büyük adaylarından Mamak FK ile karşılaştı. Cumartesi günü saat 13.00’te Çubuk İlçe Stadı’nda oynanan ve Bursa Bölgesi Klasman Hakemi Süleyman Soyutürk’ün yönettiği maça temsilcimiz; Ali, Tufan, Yiğitcan, Ömer Faruk, Hasan, Kadir Bekmezci, Murat Ceylan, Muhammed İldiz, Yusuf Ensar, Cengizhan ve Ömer Yıldız onbiriyle çıktı.
Mutlak 3 puan hedefiyle sahaya çıkan temsilcimiz, 9. dakikada Yavuz Alemdar’ın attığı golle 1-0 geriye düştü. Golün sahibi Yavuz 19. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Rakibin kırmızı kartına karşın temsilcimiz ilk yarıda pozisyon üretemedi ve soyunma odasına Mamak FK’nın 1-0’lık üstünlüğüyle girildi. İkinci yarıya da hızlı başlayan başkent ekibi 48. dakikada Mahmut’un golüyle farkı 2’ye çıkardı. Temsilcimiz 67 ve 82. Dakikalarda Ömer Yıldız’ın attığı gollerle eşitliği sağlasa da 83. dakikada ev sahibi takım Görkem Can’ın golüyle yeniden öne geçti. +6 dakikalık uzatmanın son dakikasında Mamak FK’da Abdullah Çelik meşin yuvarlağı kendi ağlarına gönderdi. Golün ardından hakem bitiş düdüğünü çaldı ve temsilcimiz sahadan 3-3’lük eşitlikle ayrıldı. Puanını 15’e yükselten ve ateş hattında kalan Tetiş Yapı Elazığspor, gelecek hafta evinde Pendikspor’la karşı karşıya gelecek.
Goller: Yavuz Alemdar (dk. 9), Mahmut Altunkaya (dk.48), Görkem Can Güner (dk.83) (Mamak FK), Ömer Yıldız (dk. 68 ve 82), Abdullah Çelik (dk. 90 k.k.) (Elazığspor)
Kırmızı Kart: Yavuz Alemdar (Dk.19)